СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот Бай Ставри » 26 Яну 2010, 23:40

Следвайки духа на темата СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ съвсем сериозно искам да попитам: Защо тези нелицепрятни факти излизат наяве сега? Къде беше Капанурата когато беше член на УС? Какво направи Капандурата за да не се стигне до тук?
Мисля, че с тези въпроси не нарушавам по какъвто и да е начин правилата на форума и добрият тон. Само задавам въпроси. Тези и подобни въпроси съм ги задавал многократно, но отговор до ден днешен на тези въпроси не съм получил. Това междудругото беше една от причините да напусна СФСМВР и да поискам публично, моето име да бъде заличено от списъка на учредителите на СФС.
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот малкия » 27 Яну 2010, 10:15

малкия написа:Lord, аз бих задал още един въпрос - защо темата е открита точно на 20.12.2009 г.? А не, примерно на 25.11.?
Едва ли има смисъл обаче.

Lord написа:Вальо, знам какво имаш предвид, но аз нямам претенции за съдник. Просто следя за форумната хигиена, колегите също.

Ако желаеш и намериш за добре задавай всякакви въпроси, ако желаеш отговаряй на всякакви въпроси..., администрацията на форума няма да цензурира никого, стига да се спазват елементарните правила, и толкова..., останалото е свободно комуникиране, ако има желание за диалог, в рамките на нормалната човешка етика.

Знам, Lord. Аз също нямам такива претенции. Поради това просто коментирах въпроса ти с въпрос - и то в условно наклонение.
Синдикат

Мнениеот малкия » 27 Яну 2010, 21:09

Оса, ще опитам да ти отговоря, макар и отзад напред.
За "синдикалната" Шкода не знам - доколкото ми е известно, тя си е обратно в някой от гаражите на Министерството.
Да предположим, че попитаме министъра защо няма зимна течност. А ако той ни попита дали сме питали началника на районното или директора на областната, какво да му отговорим? Ако вземе, та рече: "Дайте ми номерата на докладните записки по въпроса..."?
Виж, къде са и с какво се занимават част от учредителите наистина е интересен въпрос. За някои от тях аз също си задавам въпроси и търся отговор. Що се отнася до кръговете и шуробаджанащината, ако имаш някаква конкретна информация, дай я - ако искаш тук, ако искаш - на ЛС.
Синдикат

Мнениеот Бай Ставри » 27 Яну 2010, 21:19

osata написа:
Директен въпрос:
Защо от около 70 учредители едва 30-тина в последствие биват председатели на МД или в УС ФКК и тем подобни длъжности във федерацията? Другите "изборен туризъм" ли бяха? А после се чудим защо не върви..... Кръгове.. кръговееее, шуробаджинащина.....
И още един въпрос - я попитайте Министъра на МВР защо няма зимна течност за чистачки... ( тук уикенда беше -19 мин и -9 максимални, а все още водата замръзва при 0 градуса ) те ако нямат или не искат по 3лв за една бутилка пари да дадат, за какви заплати ще се борите :mrgreen:
А синдикалната шкода има ли дадена зимна течност за чистачки? :idea:

Директнят въпрос надявам се, че не е отправен към Бай Ставри.
Директните въпроси трябва да бъдат отправени към "борците" за синдикални права, защото те участват в срещи с министъра и в ССП. Тези директни въпроси трябва да бъдат отправени към тях. Бай Ставри има общо със синдикалната Шкода колкото имаш и ти. Отговор могат да ти дадат тези които я използват.
Бай Ставри нито я е виждал тази Шкода, нито знае къкъв цвят е.
Бай Ставри при учредяването на синдиката, не е бил в никакви роднински връзки с останалите учредители. Мога да подпиша и декларация за това.
Бай Ставри няма никаква вина, че температурите във Варна са стигнали от -9 до -19.
Бай Ставри и много от колегите му вече си събраха личните инструменти, уреди и каквото друго можеш да се сетиш и си ги отнесоха в къщи.
Колегите на Бай Ставри не са получили от МВР и грам течност за чистачки и си я купуват с лични средства както всички останали.
Ако си толкова курназ въпросите които имаш към министъра може да му ги зададеш лично, като се запишеш предварително за среща с него какъвто е редът.
Срещите на УС с министъра и неговите замове, явно са класифицирана информация, защото информационното затъмнение продължава както преди.
Последна промяна Бай Ставри на 27 Яну 2010, 21:35, променена общо 1 път
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Raptor » 27 Яну 2010, 21:21

Бай Ставри написа:....
Мисля, че с тези въпроси не нарушавам по какъвто и да е начин правилата на форума и добрият тон. Само задавам въпроси. ....

Споко, бе човек!
Никой не е тръгнал да те трие и мести!
Тва да не е форум във вътрешната МПД! :roll:

Аз се дразня от "клонирането" и "мултиаватарството", ама тоз проблем теб не те касае! ;)
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот малкия » 27 Яну 2010, 22:10

Напълно е възможно резултатът от мача да е именно такъв, какъвто казваш.
Имаш ли предложения?
Синдикат

Мнениеот SFS » 27 Яну 2010, 22:11

Щом се имате още за кучета, така ще е.. :lol:
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Hammer » 27 Яну 2010, 22:13

малкия написа:Напълно е възможно резултатът от мача да е именно такъв, какъвто казваш.
Имаш ли предложения?

Това според мен не трябва да е отговор от председател на СФСМВР !!! Моята дъщеря която е на 13 години би отговорила по различно и по разумно!!!
Изображение
Аватар
Hammer
КОМИСАР

Мнениеот Бай Ставри » 27 Яну 2010, 22:14

Raptor,
Отави настрана всичко друго. Нека да караме по темата.
Вътрешният форум си е вътрешен форум и той си има достатъчно проблеми.
Доколкото разбирам в тази тема става въпрос за следното:
"Летописецът" Капандурата докато беше в стария УС беше Велик синдикалист. Той пак си остава "Велик", но е сложен да търка резервната скамейка. Защо когато са ставали тези нелицеприятни неща( много от тях дори бяха публична тайна), той си мълчеше, правеше на велик, участваше в групички като например със Савов и срещу Савов(спомняте дори се заканиха един на друг да стигнат до съд) и пр.? Защо чак сега когато колата наречена СФС се обърна, започна да търси причините защо се обърнала. Какво направи лично той, за да предотврати обръщането на колата?

Малкия беше и в старото , а сега е в новото ръководство. Какво направи той? Само общи приказки от негова страна и опити да се направи на балансьор... и нищо повече, както и останалите.
;) А какво му е новото на новото ръководсво? Задавам въпрос и не очаквам отговор. Защото новото-старо ръководство е безпогрешно. Те не правят грешки. Другите грешат, те не. За неуспехи не се говори, защото те се дължат на други, те са велики и жънат само успехи... :mrgreen:
Тези които им кажат, че грешат - те са врагове на СФС. Комуникира се с "папуасите"със същите стари клишета с които се комуникираше и до сега. Нищо ново...
Капандурата до някъде има право, че пикът беше Големият протест. ;) А след големия протест? Голяма част от ръководството започна борба за кокала и резултатите се виждат от всички. Само УС и ФКК не могат да ги видят, защото се чувстват велики и не виждат по надалеч от пъповете си...
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот SFS » 27 Яну 2010, 22:21

малкия написа:Напълно е възможно резултатът от мача да е именно такъв, какъвто казваш.
Имаш ли предложения?

Защо позволявате на ЦЦ и ББ да ви хапват лаврите и си правят пиар на тяхната сметка със заслугите на членове на синдиката. не го позволявайте...това е важно и трябва да се знае от обществеността. Така когато тези си заминат успехите ще си заминат с тях и пак полицая ще е гол в активи пред хората. Променете тази порочна практика и успехи от членове на синдиката да се записват ако не е желателно на името на синдикалиста то задължително на организацията. ББЦЦММ това са временни явления СФС е вечна
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР