Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот Lord » 26 Яну 2010, 23:39

Не си първата, нормално е за твоята възраст и статус. Опитай пак, всичко е психика.

Успех!
КОМИСАР

Мнениеот petinka » 27 Яну 2010, 01:25

Отпаднах от конкурса-жалко!
Аз БЕЗУСЛОВНО вярвам в институцията МВР !!
petinka
Полицай
Полицай

Мнениеот Raptor » 27 Яну 2010, 09:29

petinka написа:не успяха да ми вземат кръв,стана ми лошо

Това не би трябвало да е проблем! Често се случва с хора от всякакви възрасти и не е някакъв показател за здравословен проблем!
Просто трябва да се повтори изследването, но малко по-внимателно. Настоявай за това, понякога е голям проблем за пациента /знам го от опит, като пациент/, но винаги се намира начин.
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот daniela_suzi » 27 Яну 2010, 10:03

Моето мнение също е,че трябва да намериш начин и да опиташ пак.Не искам да ставам досадна с многословие,но само ще ти кажа,че видя ли насочена срещу мен игла,ставам като Бен Джонсън,чупя рекорди.Иначе на достатъчно сакатлъци и кървища съм се нагледала-работила съм в ЦСМП,а сега работя като спасител в ГЗ.Не се отказвай!
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 27 Яну 2010, 17:37

И на мен ми стана лошо първия път, но се стегнах и ми взеха!

Права е Валето, трябва желание!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот petinka » 27 Яну 2010, 18:20

жeланието е огромно!
petinka
Полицай
Полицай

Мнениеот doznatel1 » 27 Яну 2010, 18:48

petinka написа:жeланието е огромно!

Е добре, какъвто и да е страха от игли и т.н., ако си достатъчно мотивирана ще го преодолееш.
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Deacon Frost » 27 Яну 2010, 19:10

Какъвто и да е страха, ако си достатъчно мотивиран е елементарен за преодоляване, ама...страх от игла...стига де, ако това те спре да бъдеш полицай,представям си страхотиите по време на служба как влияят. В интерес на истината и аз имам проблеми с вземане на кръв. Слаб съм и освен това имам много ниско кръвно, по рождение, 50-80 са ми границите и ми е изрично забранено да си пускам кръв по какъвто и да е начин :lol: , но това не ми пречи да дарявам кръв винаги като ми се обадят, кръвната ми група е нулева положителна,всеки може да я приеме и съм ценен. Не ми пречи и да давам кръв за излседване.
Петинка като ходих за моите изследвания 2-3 минути след като ми изкараха иглата започнах да пребледнявам. Не бях закусвал, не бях пил нищо,кафе и т.н. то е ясно. Лошото е че съм свикнал да ям посред нощите, в 2 и в 4 сутринта ям два пъти като прасе и съответно това ядене си бях пропуснал, все едно ти да не ядеш един ден и...получих колапс. От 2-ри до 1-ви етаж едва успях да стигна да седна на един стол в коридора докато се сурках по стените и главата ми се удряше във вратите, ама просто трябваше да седна иначе падам и 15мин немога да се изправя докато ми се оправи налягането на кръвта.

Мисълта ми е, аз знаех какво ще ми се случи,повярвай ми,всъщност какво е усещането като имаш колапс не искаш да знаеш...но въпреки това отидох и си дадох кръвта, ако знаеха за ниското ми кръвно нямаше да искат да ме източват или... всъщност откъде да знам, ама не ми се рискуваше,мотивацията ми е над всичко и както се казва, нищо неможе да спре.
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот osata » 27 Яну 2010, 20:44

petinka - дори и в МВР болница важи Хартата за правата на пациента..... а повярвай ми, тя е в плюс за пациента. И макар и за даване на кръв за кандидатстване в МВР, не е фактор страхът от кръв, и мед. сестра или лаборантка не е кадровик или психлог, който да оценява нечии възможности - в случая ти си пациент и те трябва да намерят начин да ти изследват кръвния показател.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот petinka » 27 Яну 2010, 22:26

късно е -вече отпаднах
petinka
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители