СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот kapandura » 26 Яну 2010, 00:28

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:26, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 26 Яну 2010, 00:39

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:26, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 26 Яну 2010, 00:56

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:27, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот Бай Ставри » 26 Яну 2010, 19:22

kapandura написа:Това са доказателства Оса, доказателства.
Доказателства, че нещо не върви както трябва. Всичко това трябва да се документира.
Предлагаха ми възнаграждение за свършена от мен работа, каквото съгласно ЗМВР не се позволява.
Г-жа Стоева ми предлага дори почивка на черноморието, за нейна сметка/ол инклузив/.
Всичко това съм отказвал.
Винаги съм смятал, че г-жа Стоева може да е много полезна, но и достатъчно вредна за организацията.
Въпрос на контрол.
Въпрос на разбиране.

Изображение Мдааааа.... Изображение Интересно защо тези т. нар. доказателства излизат на яве, чак когато те поставиха на "резервната скамейка"? :mrgreen: Гат еди кифтетата ни рева, а сига ривьеш.... Изображение
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 26 Яну 2010, 20:05

kapandura написа:Бавно ги извадих от овчите кожи. Един по един. Не биваше да се трият мненията ми.

Добре, кажи ми какво в това мнение е по собствената ти тема? А после се сърдите за триенето! Пък и в следващия пост употребяваш термина "доказателства", мисля че точно на теб няма нужда да разяснявам що е то "доказателство" и то годно от процесуална гледна точка...

Към Бай Ставри: Нека запазим добрия тон, който е традиция тук. Преди да сме синдикални членове сме колеги, все пак. Има си теми за хумор и забава, там гъбаркането е позволено, но в този раздел е нежелателно.
КОМИСАР

Мнениеот Бай Ставри » 26 Яну 2010, 22:40

Lord написа:Към Бай Ставри: Нека запазим добрия тон, който е традиция тук. Преди да сме синдикални членове сме колеги, все пак. Има си теми за хумор и забава, там гъбаркането е позволено, но в този раздел е нежелателно.

Драги Lord, Бай ви Ставри винаги е бил ЗА запазването на добрия тон. Мисля, че някои от Глобалните Модератори в този форум (разбира се теб не те слагам в това число) действат твърде избирателно спрямо избрани от тях потребители. Специално аз не виждам с какво не съм спазил добрия тон.
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Raptor » 26 Яну 2010, 23:16

Бай Ставри написа:...
Драги Lord, Бай ви Ставри винаги е бил ЗА запазването на добрия тон. Мисля, че някои от Глобалните Модератори в този форум (разбира се теб не те слагам в това число) действат твърде избирателно спрямо избрани от тях потребители ...

Ей, пич!
Ти не си виждал във вътрешния форум какъв администратор-глобален модератор има! Там "твойте номера" изобщо няма да минат. Отрязва те от раз и без обяснения! :roll:
Направо не си оценяваш късмета, на какви либерални, глобални модератори си попаднал тук!
А пък админа ни е ... душичка, не като онзи "дзвер" във вътрешния форум! :roll: :lol:
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 26 Яну 2010, 23:22

kapandura написа:
Една година по-късно

Нека се върнем към началото. Всичко започна от интранет и интернет. Във [b]форума „фрии БГ”. Той активно се използваше за организация при първите протести. Голяма роля за това изигра и потребителя Стони. Когото и до ден днешен много хора смятат за луд.
Последва и Габрово. Там шепа хора се събрахме и се излъчи КОНТАКТНА ГРУПА /тогава по искане на ММ/. [/b]
Георги Кандев ДПОП -Сф
Пламен Витанов ОД-Варна
Тошко Русев ГДБОП-Сф
Иван Савов СДВР-03 РУ
Калин Рачев ОД-Добрич
Иво Тодоров ОД-Пло 03 РУ
Валентин Мандраджиев ОД-Пло 03 РУ
Георги Илиев СДВР
Елена Йосифова Свързки - СФ
Лъчезар Серафимов ОД-Видин
Емилиян Недялков ОД-Видин
Владислав Мишев ДПОП-ДНСП
Дамян Иванов ДПОП-ДНСП
Светозар Младенов ОД-Добрич
Димитър Николов РУ-Ямбол
Пламен Чобанов РУ-Ямбол
Димитър Георгиев РУ-Ямбол
Тихомир Цветков РУ-Ст.Загора
Стоян Кючуков РУ-Ст.Загора
Искрен Славов ГДГП
Александър Михайлов 05 СДВР
Тихомир Здравков ОД-В.Търново
Иван Мусков РУ- Плевен
Милена Любенова ОД-Плевен

Цветомир Маринов ОД-Плевен
Емил Ванчев ОД-Кърджали
Генади Киров РДГП-Бургас
Кирил Радоев РУ-Ямбол
Георги Иванов РУ-Б.Слатина
Калин Касабов РУ-Оряхово
Йордан Димов РУ-Нови пазар
Николай Пенчев ОД-Шумен
Диян Иванов РУ-Нови пазар
Йордан Гроздев ОД-Шумен
Димитър Абрашев РУ-Шумен
Даниел Христозов ОД-Сф ДПОП
Георги Георгиев РУ-Оряхово
Веселин Банков РУ-Оряхово
Ангел Недялков РУ-Оряхово
Николай Ников ОД-Габрово
Денчо Ненов ОД-Габрово
Ивайло Иванов
Павел Марчев
Мирослав Марков
Галин Иванов ОД-Търговище
Милован Давидов ОД-Смолян
Венцислав Генчев
Николай Дамянов ОД-Монтана
Иван Антонов ОД-Монтана
Боян Кочев РУ-Пазарджик
Десислава Христозова 09 РУ-София
Иван Павлов ОД Ловеч
Димитър Манолов КТ “Подкрепа”

Колко от тези хора сега са в управлението на СФСМВР?
Сега дейните "активисти" на СФСМВР се появиха когато пътя беше отъпкан и не беше страшно.
Много от т.н. " активисти" в началото се криеха като мишки.
Сега въпросните ръководят СФСМВР.

Там се предложиха и приеха 6-те основни искания, които да отстоява излъчената КОНТАКТНА ГРУПА. Впоследствие волята на събралите се служители на МВР в Габрово беше променена, като на срещата в министерството в контактната група влязоха и други лица. Смятам че срещата в Габрово беше продиктувана както от желанието на колеги, искащи промяна в МВР, така и от такива, имащи за цел обединяването на недоволните служители с цел лесното им манипулиране и безпроблемно управление. Тогава видимо си личеше, че подобни синдикални стукури съществуваха както и съществуват и досега в МВР. Схемата беше ясна, просто трябваше да се приложи. Седмици преди срещата в Габрово влязох в контакт със зам. председателя на Подкрепа Димитър Манолов, както и с Теодор Дечев . По този начин потърсих помощ от националните синдикати за сформирането на нова вътрешносиндикална организация, каквато е в този момент СФСМВР. Поради факта, че настоявах посочените по-горе от мен г-н Манолов и г-н Дечев да участват на срещата в Габрово, влязох в конфронтация с тогава пишещия в интернет под ник ДРЕД Иван Павлов. След като постигнахме съгласие въпросните да участват на срещата в Габрово, се съгласих да присъствам и аз. Толкова за Габрово.
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 26 Яну 2010, 23:24

И като изключим личните/персоналните конфликти, какво следва нататък по темата?
КОМИСАР

Мнениеот малкия » 26 Яну 2010, 23:38

Lord, аз бих задал още един въпрос - защо темата е открита точно на 20.12.2009 г.? А не, примерно на 25.11.?
Едва ли има смисъл обаче.

Lord написа:Вальо, знам какво имаш предвид, но аз нямам претенции за съдник. Просто следя за форумната хигиена, колегите също.

Ако желаеш и намериш за добре задавай всякакви въпроси, ако желаеш отговаряй на всякакви въпроси..., администрацията на форума няма да цензурира никого, стига да се спазват елементарните правила, и толкова..., останалото е свободно комуникиране, ако има желание за диалог, в рамките на нормалната човешка етика.
Синдикат

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР