Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот Deacon Frost » 21 Яну 2010, 15:49

Това с автобиографията за всички ли се отнася или само за кандидатите за кат.Г ?
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 21 Яну 2010, 17:42

За всички!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот jim beam » 21 Яну 2010, 18:10

116 новоназначени полицаи ще патрулират в софийските квартали

21 януари 2010 | 15:21 | Агенция "Фокус"

София. Нови попълнения в столичните полицейски управления, съобщиха от пресцентъра на МВР. 116 новоназначени полицаи ще патрулират в софийските квартали. Униформените служители по охрана на обществения ред са определени между 312 кандидати след прецизен подбор. Конкурсът за постъпването им като държавни служители в МВР започнал през октомври 2008 г. Преминалите успешно през тестовете за физическа и психическа годност са се обучавали в продължение на девет месеца в центровете за професионална подготовка на полицаи в Пазарджик, Казанлък и Варна. От два дни 116-те новобранци вече са разпределени по районните управления в София. Най-голям е броят на назначените в Трето Районно управление на МВР с оглед на създаването и на новия полицейски участък в кв. ”Факултета”. С по-голяма численост са и попълненията в районните управления, обслужващи централни столични квартали, както и вилните зони: Четвърто Районно управление – 20, Шесто Районно управление – 16, Първо Районно управление – 15 полицаи. Нов конкурс за патрулиращи полицаи започна неотдавна в СДВР. На подбраните 185 кандидати предстои да преминат през конкурсна процедура и деветмесечното професионално обучение.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!

http://focus-news.net/?id=n1334960
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 21 Яну 2010, 21:58

Чудно, освен медицинското и набора от документи няма нищо друго при нас във Варна. В анкетната карта измежду документите си има цялото инфо което може да се напише в автобиография, каква е разликата.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот osata » 21 Яну 2010, 22:12

Deacon Frost написа:Чудно, освен медицинското и набора от документи няма нищо друго при нас във Варна. В анкетната карта измежду документите си има цялото инфо което може да се напише в автобиография, каква е разликата.

Добре дошъл в ( около ) МВР !
Тук ЛОГИКА не се търси... така ми казва шефа, като задам наистина логичен въпрос ;) :D
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Deacon Frost » 21 Яну 2010, 22:38

Готино ме приветстваш в МВР, ама чакай да "улязам" както казваше баба ми. Логика или не, наистина такова нещо не са ни казали, т.е. за автобиография никой не е казвал нито пък в заповедта пише :?
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот jim beam » 21 Яну 2010, 22:50

Като бях в СДВР да си взема пакета документи ,кадровика ми каза да си напиша ръчно автобиография,като преразкажа по-подробно анкетната карта.,аз тогава разбрах,че се изисква такава.В София е същото,пуснах документите някъде около 10 декември,след няколко дни бях на медицински в МВР болница и кадровика каза да му се обадя около 10 януари.Звъннах му и отговора беше,че като излезе нещо на страницата на ЧР тогава ще има информация и да му се обадя.Така още си чакам :)
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот osata » 21 Яну 2010, 22:53

Във всеки град е различно !!!
Каквото ви кажат кадровиците по места, това е правилното !
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Deacon Frost » 21 Яну 2010, 22:54

Ясно,значи оставам с впечатлението че до Варна не се е стигнало това, няма как да не ни кажат, може да се повтарям ама малко се притесних, наистина бях угледал всичко, предполагам ще ни накарат тия дето допуснат до изпитите, просто не го искат предварително предвид големия поток :)
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 22 Яну 2010, 13:09

Deacon Frost написа:Готино ме приветстваш в МВР, ама чакай да "улязам" както казваше баба ми. Логика или не, наистина такова нещо не са ни казали, т.е. за автобиография никой не е казвал нито пък в заповедта пише :?

В заповедта не пише половината документи, обади се на кадровика и го питай, най-добре, да си си сигурен :)
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители