СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот BARETATA » 17 Яну 2010, 13:08

Много мои хора,участват в този клип,мога да ги разпозная ,а и знам,че са те.Друго не мога да споделя,че навлизам в Забранена Зона.Като цяло тези клипове имат Представителна цел.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 19 Яну 2010, 22:25

Още малко снимки :

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Комисар Кирил Димов
Изображение

Ето едно интервю с него: http://www.politika.bg/article?id=15073
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 27 Яну 2010, 22:18

Продължавам със Снимките :

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 06 Фев 2010, 20:38

Филма за който КУЧЕ пита,ако говорим за един и същ,се казва Renegade force,в него играеше Робърт Патрик,който участваше в Терминатор-2,беше роботът-убиец Т-1000.Той беше командир на SWAT.Бойците му наказваха престъпниците в града,но накрая и те станаха такива.ФБР ги избиха всички впоследствие,един новобранец-Луис Мандилор ги предаде.Добър и поучителен филм.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот osata » 06 Фев 2010, 20:41

oto skorzeni написа:Филма за който КУЧЕ пита,ако говорим за един и същ,се казва Renegade force,в него играеше Робърт Патрик,който участваше в Терминатор-2,беше роботът-убиец Т-1000.Той беше командир на SWAT.Бойците му наказваха престъпниците в града,но накрая и те станаха такива.ФБР ги избиха всички впоследствие,един новобранец-Луис Мандилор ги предаде.Добър и поучителен филм.

А за Tropa de elite какво ще кажеш, като говорим за филми за полицейски отряди?
Защото мен много ме кефи, намирам дори много прилика ...
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот oto skorzeni » 06 Фев 2010, 21:16

Към БАРЕТАТА-Няма как Златомир Иванов да е бил действащ антитерорист, когато застреля Въртийски-Патичето,защото това стана 1995 година,а той напусна отряда 1993.Тогава,ако не се лъжа напуснаха много хора-Пламен Михаилов-Кимбата,Николай Добрев-бай Добри,Пламен Галев,Ангел Христов,Алексей Петров.Поводът са наказанията на една група действащи служители,които бяха арестувани от полицията край Хасково,до мотела "Извора на Белоногата",където бяха отишли да рекетират тамошните сутеньори.За случая на "петте кьошета",Златомир тогава е служител на "Аполо и Болкан",такива са и другите двама бивши служители с него Иво Русинов и Кольо Колев,тогава заедно със Златомир стреля и Иво,а Кольо Колев няма оръжие,той е и ранен.Освен Патичето е застрелян и Ларсен Луканов.Относно снимките-на страница 9 втората снимка е на украинската Алфа СБУ-служба за безопасност на Украйна,от щурма на централата на компанията, която внася нефт и газ от Русия,извеждат счетоводителката,на която и беше прилошало,на 10 страница бойците в камуфлаж,които се готвят за тамашивари,най-вероятно са от 68 бригада специални сили,и на 11страница 4 снимка-боеца с противогаза,също не е служител на СОБТ.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 06 Фев 2010, 22:39

Колега,много добре знам кой от кое звено е .Сложил съм и смесени снимки,а недей да говориш,че Златко не е застрелял Патичето,защото е така,няма да влизам в Спор с теб.Щом не си бил в СОБТ,а събираш само информация,ще те помоля по тази информация да не коментираме.За другите неща ще си говорим ,въобще за СОБТ ,като цяло.Служиш ли сега в някое спец.звено или редови Полицай ? Ама да не спамя темата,ако намериш за добре ми пиши на лични,ако не да продължаваме напред.А на 10 страница не са от 68 Бригада ССО-,а за Руски спец.части.
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 06 Фев 2010, 23:44

Чети по внимателно,написал съм,че когато го е застрелял,не е бил служител на отряда.Ти,като бивш служител в СОБТ би трябвало да го знаеш това!Снимките, като са смесени с други подразделения,не мисля,че им е мястото в тази тема.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот oto skorzeni » 07 Фев 2010, 00:09

"Тропа де елите" е много добър филм.В ю туб има качени 5-6 документални филма за БОПЕ,много са интересни,за съжаление повечето са на португалски.Филма е доста реалистичен,а към това поделение изпитвам голям респект,много малко полицаи биха се наели да работят в тези условия.Четох статистика,че средно годишно в Рио биват убивани над 100 полицаи.Там корупцията сред обикновените служители е огромна,единствено в БОПЕ не се допускат полицаи,за които има съмнение за корупция.Бразилската полиция е с един от най-високите проценти на загинали служители в света,заедно с Мексико,ЮАР и Русия-заради обстановката в Северен Кавказ.БОПЕ е на подчинение на Полициа Милитар,военната полиция на Бразилия,която е еквивалент на нашата жандармерия.Освен нея имат и още 2 вида полиция- Полициа Сивил,и Полициа Федерал.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 07 Фев 2010, 00:47

Това ,че сега се намирам в едно РУМВР,извън пределите на София,но пак е около София не означава ,че не знам за какво става въпрос,но хубаво така става,нека Размислите вървят напред :)
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България