ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот Sir Humphrey » 19 Яну 2010, 16:25

За пръв път чувам за чЕРНИЯ ти СПИСЪК, следователно няма как да искам да съм в него. Ако ми обясниш какво съдържа, може да изявя огромно желание да се гмурна в него.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Adriana » 19 Яну 2010, 17:33

Ей, човек да не вземе малко отпуска и веднага ще се изпотрепете! :roll: Единственото по-глупаво и смешно нещо от това мъже да се бият за жена, е жени да се бият за мъж... :lol: Дерзайте....
Adriana
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 19 Яну 2010, 17:37

Май нямам спомен да съм разписвал заявление за отпуск Изображение
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 19 Яну 2010, 20:44

m-r_Vekilski написа:Май нямам спомен да съм разписвал заявление за отпуск Изображение

Шефе, май те е хванала склерозата. Нали преди Ади и аз бях в отпуск... И през това време - обърнали кръчмата на бойно поле... Заради едно "дознателче" :lol: :lol: :lol:
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот мираж » 19 Яну 2010, 21:11

Яааа, малко да погледне "миража" в друга посока... и вече почнали да си разпределят дамите на заведението... А на мен какво оставихте? Може би едно "кошмарче" :?: :!: Супер комбинация - кошмар с мираж.. ще се получи страхотна кошмарна химера :lol:
Изображение ЗА ТЕБ КОШМАРЧЕ!
мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот BARETATA » 19 Яну 2010, 21:26

Sir Humphrey написа:За пръв път чувам за чЕРНИЯ ти СПИСЪК, следователно няма как да искам да съм в него. Ако ми обясниш какво съдържа, може да изявя огромно желание да се гмурна в него.

Не ти препоръчвам да си в него,че става мазало след това .Както и да е жив и здрав да си
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 19 Яну 2010, 21:26

Adriana написа:Ей, човек да не вземе малко отпуска и веднага ще се изпотрепете! :roll: Единственото по-глупаво и смешно нещо от това мъже да се бият за жена, е жени да се бият за мъж... :lol: Дерзайте....

То не е въпрос да се биеш за жена,а за тази,която трябва ;)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Рънърса » 19 Яну 2010, 21:58

BARETATA написа:
Рънърса написа:Бърета, за мен един айран, батка да та питам, тъикат си бърета, моеш ли да скочиш ут место ду четвъртиа еташ?

Батка, а моеш ли да скотшиш ут четвъртио еташ на плотшките? Ас един пат скотших ут покрива на къштата, преих са на синя бърета,уживиах,ма стъпих връ едни дъски с пироня.съсъедо си бил фърлил кофражо у моиа двор. тук у тас пивнитса имя ли ълтаи? аку нема да не влиам поече тук.
Полицай
Полицай

Мнениеот Добро Утро » 19 Яну 2010, 22:01

Рън....какво прави тая крава на аватара ти?....да не разбива сметана ве..??? :shock: :shock: :shock:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 19 Яну 2010, 22:09

Рънърса написа:
BARETATA написа:
Рънърса написа:Бърета, за мен един айран, батка да та питам, тъикат си бърета, моеш ли да скочиш ут место ду четвъртиа еташ?

Батка, а моеш ли да скотшиш ут четвъртио еташ на плотшките? Ас един пат скотших ут покрива на къштата, преих са на синя бърета,уживиах,ма стъпих връ едни дъски с пироня.съсъедо си бил фърлил кофражо у моиа двор. тук у тас пивнитса имя ли ълтаи? аку нема да не влиам поече тук.

Мога,мога,колкото и да не се вярва на някои :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите