от cveteto » 17 Яну 2010, 09:09
Вили, защо нито един член на "УС" не написа и думичка тук?
Къде е Вили Стоева също?
Там съм, където бях в началото. И работя, както мога, за идеите си. Без негативни емоции и нападки. Когато се разисква нещо смислено, се включвам. Иначе е губене на време.
Наясно съм, че това, с което сме се заели, не се постига нито за ден, нито за година. Наясно съм, че на всеки етап от изграждането му са нужни нови хора, с нови умения и нови идеи. И че е време от емоцията да се премине към усилена работа. Без шумни лозунги и излишно перчене. После ще дойде друг етап, когато ще трябват отново по-различни умения. Знам, че ще дойде време, когато ще съм дала всичко, на което съм способна. И ще има нужда от друг, който да даде повече. Но ще се оттегля с удовлетворение, защото организацията, на която съм посветила време, умения и знания, ще се е превърнала в самостоятелен организъм и ще е много по-близо до мястото, което съм й отредила в мечтите си. И ще я наблюдавам с любов, а не със злост.
Декларирам, че няма да напусна и ще продължа да помагам с каквото мога. Макар че след толкова декларации за напускане без последващи действия освен крайно отрицание на всичко и всеки думата "декларация" май се изпразни от смисъл. Човешко, много човешко...
Бедни, бедни Алеко... Наистина влязох, прочетох и се отвратих...
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...