Темата на Рънърса

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Темата на Рънърса

Мнениеот Рънърса » 10 Яну 2010, 17:39

Lord написа:Както и да е, да се върнем на темата, че Рънси ще се засегне. ;) Адидас, пуснаа ли ток и вода по вашия край или се къпете само за събора? :twisted: :mrgreen:

лорт, токя гу пуснафа сутрянта, а вудата преде дфа тшаса. дусега си нарешдах киунтсите.ората са казали че не петшката топли а киунтситя,затва си зех сто и десет метря тръбя,трийси е две кулена и убходих осям пъти на целата стая тъвяна,така се пулучи нешту кат охльоф ут киунтся.куминя си тегля нурмялно,кат су турна ръката у петкшата опува му укусмянеито - засмуквяна сто ватява прафусмукятшка. имах рабта затва не съм писял, достя сте писали..
Осата, би ли ми казал кого точно имитирам че не се сещам. мислех че това твое съмнение сме го изяснили с лс.
дознателедно, като не ти харесва темата недей пиши, и като гледам много често си онлайн в нея.
Полицай
Полицай

Мнениеот monika » 10 Яну 2010, 17:51

Рънси, ъку мъ пуканиш о ваз на гозти и турниш пу ракиея и киселу зиели, ели от кисилите кразтависи моем ти буядисам с бронс пулувинта киунтси, щот тселите са ногу. Ша доведа и Бетина да се подушат с новуту ти мгаре.
"Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш" - Майка Тереза
Аватар
monika
Полицай
Полицай

Мнениеот doznatel1 » 10 Яну 2010, 17:51

Рънърса написа:
Lord написа:Както и да е, да се върнем на темата, че Рънси ще се засегне. ;) Адидас, пуснаа ли ток и вода по вашия край или се къпете само за събора? :twisted: :mrgreen:

лорт, токя гу пуснафа сутрянта, а вудата преде дфа тшаса. дусега си нарешдах киунтсите.ората са казали че не петшката топли а киунтситя,затва си зех сто и десет метря тръбя,трийси е две кулена и убходих осям пъти на целата стая тъвяна,така се пулучи нешту кат охльоф ут киунтся.куминя си тегля нурмялно,кат су турна ръката у петкшата опува му укусмянеито - засмуквяна сто ватява прафусмукятшка. имах рабта затва не съм писял, достя сте писали..
Осата, би ли ми казал кого точно имитирам че не се сещам. мислех че това твое съмнение сме го изяснили с лс.
дознателедно, като не ти харесва темата недей пиши, и като гледам много често си онлайн в нея.

Кой е казал че не ми харесва бе??????????????
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Рънърса » 10 Яну 2010, 17:56

monika написа:Рънси, ъку мъ пуканиш о ваз на гозти и турниш пу ракиея и киселу зиели, ели от кисилите кразтависи моем ти буядисам с бронс пулувинта киунтси, щот тселите са ногу. Ша доведа и Бетина да се подушат с новуту ти мгаре.

монк, ти виняги си пуканяна у наз на гозти.

doznatel1 написа:Изцъква се и му го бършем после :lol:
Полицай
Полицай

Мнениеот osata » 10 Яну 2010, 17:59

Рънърса си е имитатор на рАнърса .... въпроса е кой е другия ник-нейм на рънърса във вътрешния ;) - аз следя ( следях ) хронологията на участниците там ... дали не си the original Шенко... ще признаеш ли без бой? :mrgreen:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Рънърса » 10 Яну 2010, 18:08

osata написа:Рънърса си е имитатор на рАнърса .... въпроса е кой е другия ник-нейм на рънърса във вътрешния ;) - аз следя ( следях ) хронологията на участниците там ... дали не си the original Шенко... ще признаеш ли без бой? :mrgreen:

:D :D :D :D :D :D :D
Човече, явно не си следил достатъчно добре хронологията, аз не съм се крил от никой, нито се опитвам да имитирам. Има хора от вътрешния форум които ме познават лично. Ако толкова те интересува ще ти кажа кои са и аз кой съм. никове които съм използвал у интранет - Космю Пискюлов и Гайтан Веждю
Не съм Шенко.
Последна промяна Рънърса на 10 Яну 2010, 18:18, променена общо 1 път
Полицай
Полицай

Мнениеот doznatel1 » 10 Яну 2010, 18:10

Ще го познаем по готините аватари :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 10 Яну 2010, 18:52

doznatel1 написа:Ще го познаем по готините аватари :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Рънърса е жена - ето го, дълг си мислех дали да го разконспирарам, но днес реших - това е той ... :lol: опс ТЯ ;)
Чудя се да му преименуваме ник-нейма на Рънърсина :mrgreen:
;) Изображение
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот doznatel1 » 10 Яну 2010, 18:53

Много е секси :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР