Admirala написа:Е да, но след като сте влезли в системата сте записали, а не сте били записали пък след това сте влезнали ?
Това главоблъсканица ли е?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Admirala написа:Е да, но след като сте влезли в системата сте записали, а не сте били записали пък след това сте влезнали ?
Admirala написа:Чул съм, че в кв.Хаджи Димитър-София, имало квартири, които се давали на полицаите от провинцията. Колко е вярно незнам. Може ли някой по-добра информация да каже. Ако да, как става номера и т.н.![]()
![]()
Admirala написа:Проблема ми е , че проблемите са ми много и се чудя кой е по-голям и искам от сега да мога да получа някаква информация.
Admirala написа:Чул съм, че в кв.Хаджи Димитър-София, имало квартири, които се давали на полицаите от провинцията. Колко е вярно незнам. Може ли някой по-добра информация да каже. Ако да, как става номера и т.н.![]()
![]()
![]()
cz75bdpolice написа:Admirala написа:Чул съм, че в кв.Хаджи Димитър-София, имало квартири, които се давали на полицаите от провинцията. Колко е вярно незнам. Може ли някой по-добра информация да каже. Ако да, как става номера и т.н.![]()
![]()
Да не питаш за общежитието на МВР,известно като МАНАСТИРА ШАО ЛИН.Там било ужасно като условия за живеене,но много евтино като се има впредвид наемите на квартира в София.
Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта