Елена написа:Права съм и стоя зад думите си,че юридическите ти понания са оскъдни и в това не е нужно да ме убеждаваш
Колкото разбираш от съставомерност,толкова разбираш и от несъставомерност на престъпление по смисъла на закона![]()
Ако разбираше,нямаше да обсъждаш текст от НК,който се отнася точно за деянието със запорираният автомобил и действията на продавача,който е ощетил Миши,като му е продал запориран автомобил,без да има право да се разпорежда със запорираният автомобил.
Полицай от форума подбуди Миши да извърши закононарушение и да се възползва от "дупка" да регистрира автомобила на свое име в "Пътна полиция"! Дори се стигна до следващ съвет,Мишо да се оттърве от запорираният автомобил,като използвайки "диагоналната система", да продаде автомобила на друг купувач и да постави друг човек в гадната ситуация да стане собственик на запориран автомобил.
Няма да обсъждам морала на съветника,но ми се повдига от такива съвети.

Желая ти успех, в конкурсите, в които неминуемо ще се пробваш, след придобиване на необходимия стаж, като мл. РП и РП, ако изобщо си такава.