Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

TatqnaG написа:......предстои ми заключително интервю,интересува ме какви въпроси задават (освен за мотивацията) и също така колко време продължава интервюто?

CoHuK написа:здравеите бъдещи колеги надявам се ! така миналата година кандидатствах в академията на мвр но ме скъсаха на така обичаното от всички курсанти "психо тест" и понеже аз адски много искам да имам образование от академията и избрах след много консултации по лесният вариянт "поне така казват служители на мвр" та мисалта ми е,ще кандидатствам за работа в полицията в моят град и след изучаването на школа ще пробвам пак в академията и искам некои да ми обесни по подробно ако е възможно,като си служител на мвр как става кандидатстването за академията,само знам че формата на обучението е задочна и е няма практиката и сичко останало като в редовното обучение а ходиш само на лекции и испити,МЕРСИ?

BARETATA написа:След една година колега,не след две,една година е

denis_strandjaliev написа:Здравейте !!!!
Извинявам се за странния въпрос но го мисля от 2-3 дни.
Февруари месец бях на психо-тест,но се представих зле и изкарах малко точки.Следователно отпаднах. Изтеглих си документите и ги подадох за друг конкурс на който продължих отново на психо. Та въпроса ми е. Има ли вероятност психолозите да видят скорошния ми резултат и да решат така че едва ли не няма промяна в мен и да изкарам същия резултат. Благодаря предварително.

denis_strandjaliev написа:Здравейте !!!!
Извинявам се за странния въпрос но го мисля от 2-3 дни.
Февруари месец бях на психо-тест,но се представих зле и изкарах малко точки.Следователно отпаднах. Изтеглих си документите и ги подадох за друг конкурс на който продължих отново на психо. Та въпроса ми е. Има ли вероятност психолозите да видят скорошния ми резултат и да решат така че едва ли не няма промяна в мен и да изкарам същия резултат. Благодаря предварително.

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта