evelina написа:Пуснали ги в някакво езеро и агентите от ФБР се загубили без тяхната техника.....,
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
evelina написа:Пуснали ги в някакво езеро и агентите от ФБР се загубили без тяхната техника.....,
Sir Humphrey написа:evelina написа:Пуснали ги в някакво езеро и агентите от ФБР се загубили без тяхната техника.....,
Вероятно цигойнерите още на летището са им тафили компаса, астролабията* и секстанта**(последните са били от чиста мед), а портулана*** са им го предали за вторични в "Белана".
* Астролабия:
** Секстант
*** Портулан:
Lord написа:Купихте ли си дрехи с "парите за дрехи", колеги?
ninja написа:Така, така, пооблякохме се и сега "мълчанка". Тази "игра", до догодина ли ще я "играем" ?
ninja написа:Lord, къде научи ТЕЯ чужди думи бре ?
ninja написа:Всичко е възможно Баретата, обаче глей кво става. Веднага у мен провокира комерсиална мисъл, е това е тънкия момент!
ninja написа:Такаааа, униформените колеги ще бъдат с нови дрехи, с нова цена!Ха, да им е честито.
![]()
Обаче мен ме мъчи една комерсиална мисъл......, ако цената на дрехите за полицаите е около 1 200 кинта, както се тиражира, на неуниформените служители ще вдигнат ли парите за дрехи? Щото вместо да си купувам дрехи по-ниско качество, бих могъл да си купя по-скъпи и качествени такива? Не знам, дайте да разнищим замисъла на Ръководството на МВР.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта