BLACKJ написа:камикадзе написа:Много ми се иска преди да се пенсионирам да ти разкажа за начина на живот и мислене на полицаите.Знам,че си видяла много,но винаги ими едно НО!Пази се!
Приятелю,напследък аз започнах да влизам все по-рядко във форумите по редица обективни и най-вече субективни причини.В подкрепа на казаното от "Външния" за нашите среди Човек,ама наистина с главно Ч - човек - Вили Стоева мога да кажа само едно,ако в нашата мила система работеха поне 40 % хора замесени от същото тесто работата ни у МВР-то щеше да е "песен".Ти познаваш ли я?С нас ли беше от самото начало?На каква база и основание градиш своите упреци към нея?Да във вътрешния форум наистина можеш да видиш три лагера единия,от които е на тотално отричащите СФС приравнявайки се едва ли не на нивото на боговете и пророците - аз за себе си съм ги нарекъл свръх песимисти и гледам да не им се навирам в устата,защото от ръцете им не ме е страх! За другите две групи също не искам да говоря,защото ме болят сърцето и душата,защото познавам хора и от двете страни и не мога да си обясня откъде дойде това разделение,тази ненавист .....а най-вече ме боли,защото със създаденото напрежение в организацията обезверихме хората и сега ще се наложи да изграждаме всичко почти отначало и cveteto Вили Стоева ни вярва,че ще успеем,за това все още ни подкрепя и е снас.Аз не виждам друга причина да пилее здравето си,освен една вярата и,че ще се справим с проблема и ще продължим напред!А ти,когато се пенсионира /дай боже всеки да достигне това време/ пак я покани и и разкажи,тя е добър слушател и да знаеш,че ще те чуе
BLACKJ ,това не е упрек към В.Стоева,а предупреждение!Усещам я,че се лута.В началото бе една,а сега е съвсем друга.За едно нещо не съм съгласен с В.Стоева-чрез този сайт да"изпълнява"нареждания за публикуване на информация против Павлов,Кротнева и Ю.Александров.Моето желание е да се публикува точна и ясна информация,дори трябва да се помести и такава,която да показва извършени нарушения от член на УС или ФКК.
Вили,обмисли всичко случило се до сега.Бъди готова за изненади