kapandura написа: Не си спомням Попов да е крил, че е бил свързан с ВМРО преди години
Благодаря Вили. Значи Валентин Попов е лъжец.
Той заяви на ИНК, че не е членувал никога в политическа партия.
Коментарите оставям на Вас.
Този лъжец е лицето на СФСМВР. Благодаря.
Мразя да отговарям на лични обиди и нападки, базиращи се на непълна, неточна или умишлено изкривена информация.
Смятам да направя едно изключение само доколкото всичката тази кал се излива не толкова върху скромната ми персона, колкото върху нещо много по-голямо от всеки нас поотделно - СФСМВР.
Бил съм член на ВМРО (и дори на някои ръководни органи) и никога от никого не съм го крил.
Но ако аз съм бил член на политическа партия, значи всички членове на СФС в момента също са такива. Да поясня. Напуснах ВМРО в началото на 1993 г. когато започнах работа в МВР. Тогава ВМРО беше регистрирана по Закона за лицата и семейството - законът, предхождащ Закона за юридическите лица с нестопанска цел, по който в момента е регистрирана СФСМВР. Та по времето когато напуснах, ВМРО не беше политическа партия. Една малка справка, един въпрос по време на ИНК (когато съвсем съзнателно поставих въпроса и ми бе отговорено с мълчание) или дори едно запитване по телефона - и нямаше да бъдат лепени етикети.
Та така. Бил съм член на политическа партия точно толкова, колкото съм и сега. И напуснах ВМРО, където - да добавя, бях на щатна работа - точно защото ВМРО зави в посока пряко намесване в политиката. Мразя политиката. Затова започнах работа в МВР, а сега с дълбоко огорчение установявам, че съм се забъркал в нещо, което в много отношения заприличва на политика. Ако не по друго, то най-малкото по инсинуациите, мръсната игра и опитите на всяка цена да бъдат дискредитирани хора вместо да бъдат оборвани аргументи.
Толкова по този въпрос. И не само по него, а по всичко, свързано с хвърляни в пространството необосновани обвинения и обиди.
Честит празник на граничарите и весела Коледа на всички колеги и семействата им!
А що се отнася до СФСМВР, тя беше много повече от Иван Павлов, както продължава да е много повече от Валентин Попов, Лъчезар Серафимов или който и да било. И нито Иван Павлов, нито Валентин Попов, нито Лъчезар Серафимов, нито който и да било могат да променят това.
Бъдете живи и здрави и се обичайте - Коледа е! И изпратете по още един SMS на 1866.