СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот Lord » 25 Яну 2010, 19:51

kapandura написа:Ще позволите ли отново да публикувам ЛС до мен от г-жа Виолета Стоева?Това касае СФСМВР, а не лични взаимоотношения.
И един съвет.
Не плащайте членски внос към СФСМВР.

Нямаме нищо против да публикуваш ЛС до теб от когото и да е, стига той публично да даде съграсие за това. Изключения от правилото са невъзможни, знаеш го много добре. Разбери, няма как да създадем прецедент, правилата са за всички!
КОМИСАР

Мнениеот kapandura » 26 Яну 2010, 00:28

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:26, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот osata » 26 Яну 2010, 00:36

Може да го направиш като преразказ с елементи на разсъждение ;)
Хем ще си изкажеш гледната точка.... А и вече доста преразкази на ЛС имаше :)
Но какво точно би променило публикуването на лична кореспонденция.... понякога хората пишат по-цветущо, по-въодушевено...
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот kapandura » 26 Яну 2010, 00:39

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:26, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 26 Яну 2010, 00:56

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:27, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот Бай Ставри » 26 Яну 2010, 19:22

kapandura написа:Това са доказателства Оса, доказателства.
Доказателства, че нещо не върви както трябва. Всичко това трябва да се документира.
Предлагаха ми възнаграждение за свършена от мен работа, каквото съгласно ЗМВР не се позволява.
Г-жа Стоева ми предлага дори почивка на черноморието, за нейна сметка/ол инклузив/.
Всичко това съм отказвал.
Винаги съм смятал, че г-жа Стоева може да е много полезна, но и достатъчно вредна за организацията.
Въпрос на контрол.
Въпрос на разбиране.

Изображение Мдааааа.... Изображение Интересно защо тези т. нар. доказателства излизат на яве, чак когато те поставиха на "резервната скамейка"? :mrgreen: Гат еди кифтетата ни рева, а сига ривьеш.... Изображение
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 26 Яну 2010, 20:05

kapandura написа:Бавно ги извадих от овчите кожи. Един по един. Не биваше да се трият мненията ми.

Добре, кажи ми какво в това мнение е по собствената ти тема? А после се сърдите за триенето! Пък и в следващия пост употребяваш термина "доказателства", мисля че точно на теб няма нужда да разяснявам що е то "доказателство" и то годно от процесуална гледна точка...

Към Бай Ставри: Нека запазим добрия тон, който е традиция тук. Преди да сме синдикални членове сме колеги, все пак. Има си теми за хумор и забава, там гъбаркането е позволено, но в този раздел е нежелателно.
КОМИСАР

Мнениеот Бай Ставри » 26 Яну 2010, 22:40

Lord написа:Към Бай Ставри: Нека запазим добрия тон, който е традиция тук. Преди да сме синдикални членове сме колеги, все пак. Има си теми за хумор и забава, там гъбаркането е позволено, но в този раздел е нежелателно.

Драги Lord, Бай ви Ставри винаги е бил ЗА запазването на добрия тон. Мисля, че някои от Глобалните Модератори в този форум (разбира се теб не те слагам в това число) действат твърде избирателно спрямо избрани от тях потребители. Специално аз не виждам с какво не съм спазил добрия тон.
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот osata » 26 Яну 2010, 22:49

Бай Ставри написа:
Lord написа:Към Бай Ставри: Нека запазим добрия тон, който е традиция тук. Преди да сме синдикални членове сме колеги, все пак. Има си теми за хумор и забава, там гъбаркането е позволено, но в този раздел е нежелателно.

Драги Lord, Бай ви Ставри винаги е бил ЗА запазването на добрия тон. Мисля, че някои от Глобалните Модератори в този форум (разбира се теб не те слагам в това число) действат твърде избирателно спрямо избрани от тях потребители. Специално аз не виждам с какво не съм спазил добрия тон.

Какво разбираш под избирателно байо?
Да съм ти трил мнение байо?
А добрият тон е нещо цялостно, не към един или друг.
Ако още веднъж отправиш забележка към админ или модератор или подложиш на съмнение действията им - аз лично ти налагам БАН. Пиши си във форума и спазвай правилата! Считай се за предупреден!
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Raptor » 26 Яну 2010, 23:16

Бай Ставри написа:...
Драги Lord, Бай ви Ставри винаги е бил ЗА запазването на добрия тон. Мисля, че някои от Глобалните Модератори в този форум (разбира се теб не те слагам в това число) действат твърде избирателно спрямо избрани от тях потребители ...

Ей, пич!
Ти не си виждал във вътрешния форум какъв администратор-глобален модератор има! Там "твойте номера" изобщо няма да минат. Отрязва те от раз и без обяснения! :roll:
Направо не си оценяваш късмета, на какви либерални, глобални модератори си попаднал тук!
А пък админа ни е ... душичка, не като онзи "дзвер" във вътрешния форум! :roll: :lol:
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР