малкия написа:Може би щеше да има логика, ако забравим за какво и как гласува писалият го на извънредната Национална конференция през декември миналата година.
Защото в преминаването от "Да живее Иван Павлов!" през "Долу Иван Павлов!" отново до "Да живее Иван Павлов!" аз лично не виждам особена логика. Поне не и ако търпящият такава метаморфоза не си признае, че (най-малко) веднъж-два пъти сериозно е сбъркал.
Не виждам особена логика и в това да напуснеш с шум една организация, а после също толкова шумно отвън да даваш акъл какво и как да се оправи в същата тази организация. Всеки си има право на мнение, разбира се, но на мен ми се струва, че в конкретния случай точно откъм логика нещо куца.
Колкото до това има ли или няма подкрепа настоящият УС - редовната Национална конференция е след по-малко от 20 дни. На нея въпросният УС ще трябва да се отчете пред тези, които избраха членовете му преди близо година (и които останаха да работят заедно с него през тази година) и единствено тяхната оценка бих приел за меродавна.
Моля да ми позволиш една вметка: Повечето от посещаващите и участващите във форума не знаят неща от кухнята. Не, че се подлага на съмнение изложеното от теб или друг, но просто всички имайте предвид, че на много хора конкретни цитирани имена не им говорят нищо. А, и не е нужно.
Относно демократичността на устава, правото на избор на всеки и останалото - браво. Звучи повече от добре!