Влязох, прочетох и се отвратих

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Влязох, прочетох и се отвратих

Мнениеот Валентина » 17 Яну 2010, 00:00

Колкото повече чета, толкова повече се обърквам... Какво ви става бе, хора? Защо така се противопоставяте един на друг, на кого е нужна тази конфронтация? С такива колеги, защо са ви врагове? Къде отидоха онези ентусиазирани и единни момчета, които виждах по протестите? Защо допускате да ви манипулират чрез политиката "разделяй и владей"? Защо сами предавате крепостта отвътре?
И как очаквате другите да ви разбират и уважават, след като вие сами себе си не уважавате? Повярвайте, боли ме да ви пиша така, но я се погледнете отстрани... След като аз, която съм толкова добронамерена към вас, не мога да подмина всичко това... Какво ли би било за другите, дето само търсят интриги и сензации...
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kapandura » 17 Яну 2010, 00:08

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 00:21, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 17 Яну 2010, 00:10

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 00:22, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 17 Яну 2010, 00:15

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 00:22, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот Валентина » 17 Яну 2010, 00:18

Лъчо, знаеш, че идеята СФС приех като своя и ви подкрепям изцяло. Но сега наистина съм объркана и не знам вече кой кой е. Не искам да става това, което виждам. Страхувам се, че може би си прав. Нямам претенции да съм наясно с всичко случващо се, все пак съм външна. Но... това, което виждам и усещам... никак не ми харесва. Дано да греша. И все пак... Ако вие не се изясните помежду си цивилизовано, без личностни нападки, как да ви раберат обикновените граждани, които доста "избирателно" виждат това, което става в МВР. И като правило "не разбират" протестите и борбите ви, но пък... винаги са готови да ви линчуват и за най-малката грешка.
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kapandura » 17 Яну 2010, 00:32

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 00:23, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот cveteto » 17 Яну 2010, 09:09

Вили, защо нито един член на "УС" не написа и думичка тук?
Къде е Вили Стоева също?

Там съм, където бях в началото. И работя, както мога, за идеите си. Без негативни емоции и нападки. Когато се разисква нещо смислено, се включвам. Иначе е губене на време.
Наясно съм, че това, с което сме се заели, не се постига нито за ден, нито за година. Наясно съм, че на всеки етап от изграждането му са нужни нови хора, с нови умения и нови идеи. И че е време от емоцията да се премине към усилена работа. Без шумни лозунги и излишно перчене. После ще дойде друг етап, когато ще трябват отново по-различни умения. Знам, че ще дойде време, когато ще съм дала всичко, на което съм способна. И ще има нужда от друг, който да даде повече. Но ще се оттегля с удовлетворение, защото организацията, на която съм посветила време, умения и знания, ще се е превърнала в самостоятелен организъм и ще е много по-близо до мястото, което съм й отредила в мечтите си. И ще я наблюдавам с любов, а не със злост.
Декларирам, че няма да напусна и ще продължа да помагам с каквото мога. Макар че след толкова декларации за напускане без последващи действия освен крайно отрицание на всичко и всеки думата "декларация" май се изпразни от смисъл. Човешко, много човешко...
Бедни, бедни Алеко... Наистина влязох, прочетох и се отвратих...
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот NANIOX » 17 Яну 2010, 10:17

Темата,започна яко да задълбава.Говорите един срещу друг,а калпавите четат и злорадстват........... :!:
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот NANIOX » 17 Яну 2010, 10:57

osata написа:Аз имах предвид със създаването на темата, че на едно публично място едни хора си говорят са майките и други подобни "красоти", като това нещо изглежда умишлено не се трие.... и затова написах заглавие - влязох, прочетох и се отвратих!
А какво е общото на СФС-МВР със тази тема - вече четателят сам си оприличава, негово право :) Лошото е, че все още непромененото информационно затъмнение витаещо около СФСМВР позволява различни тълкования, въпроси, предположения, спорове, обиди .... и води до "отвращение" понякога.
Синдиката тръгна по един път, по който няма връщане назад, нека видим докъде ще стигне, нека изчакаме какво ще стане - дадохме му начален тласък, има някаква стабилност къде финансова къде законова... който нещо не е доволен, спира да плаща членски внос, напуска го, а когато резултатите удовлетворят желанията му в някакъв процент, отново си подава молбата.

Прав си че за отвращението от въпросното публично място.....Само да не се повтори и тук това имам впредвид.Макар че тук тона е приказен в сравнение с другаде.............. :)
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот камикадзе » 17 Яну 2010, 17:27

Валентина написа:Колкото повече чета, толкова повече се обърквам... Какво ви става бе, хора? Защо така се противопоставяте един на друг, на кого е нужна тази конфронтация? С такива колеги, защо са ви врагове? Къде отидоха онези ентусиазирани и единни момчета, които виждах по протестите? Защо допускате да ви манипулират чрез политиката "разделяй и владей"? Защо сами предавате крепостта отвътре?
И как очаквате другите да ви разбират и уважават, след като вие сами себе си не уважавате? Повярвайте, боли ме да ви пиша така, но я се погледнете отстрани... След като аз, която съм толкова добронамерена към вас, не мога да подмина всичко това... Какво ли би било за другите, дето само търсят интриги и сензации...

Валентина,почнахме с ентусиазъм,надежда и доверие!Но,стана така,че доверието в определени колеги изчезна,защото със своите действия опитаха да убият надеждата и ентусиазма ни,опитаха/мисля,че и успяха/ и чрез отвратителни писания по форуми/без този/да злепоставят Федерацията и МВР.След всичко случило се ще е много трудно да се върне доверието ни сред гражданите,а за доверието м/у нас ......
Ще трябва да почнем всичко от начало-да възвърнем доверието,уважението между нас,както и към нас.
Надявам се като страничен човек,който пряко наблюдава нашите действия и бездействия,който не е на ничия страна,да ни предупреждаваш,че започваме да се отклоняваме от доброто.
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР