Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
ТРЕЗОР написа:Колеги - някой знае ли , откъде може да се издегли инфо за приетите през 2010 година курсанти - фак."полиция " , бакалавър , задочна форма на обучение - мъже.... / мисля , че това не е класифицирана информация все пак../ Питам ви , защото тази година мисля да се пробвам , а не съм отличник да събера 30 точкии със моите 26 точки много ми е "мътно" дали ще попадна в бройката на обявените 35 кандидата....
Задочно:
http://www.academy.mvr.bg/NR/rdonlyres/ ... POOR_m.doc
При мъжете - за 35 места 770 кандидата - 35-тия влиза с бал 28.68 от максимален 30.00.
При жените - за 12 места 83 кандидата - 12-тата влиза с бал 28,74 от максимален 30.00.
И всичко това на база дипломи за средно образование???
Че то излиза, че в МВР работят толкова много отличници, направо да не вярва човек.
При мъжете първите 270 кандидати са с бал над 25.00.
За нужните на "Министерство на правосъдието" за 3 места има 5 кандидата
За нужните на ПАБ - за 8 места има 13 кандидата
todor92 написа:Какви са изискванията за далекогледите при които се преминава мед.изпит
plesok написа:Добре, защо да не мога да кандидатствам за работа ако имам далтонизъм, не виждам черно-бяло , виждам си цветовете , явно при определена комбинация от тях не ги различавам. Както и да е , с какво би ми попречило това в работата ? Блгадоря !
plesok написа:Добре, защо да не мога да кандидатствам за работа ако имам далтонизъм, не виждам черно-бяло , виждам си цветовете , явно при определена комбинация от тях не ги различавам. Както и да е , с какво би ми попречило това в работата ? Блгадоря !
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта