Съгласен съм с osata за дипломите от малките селца на 100%,и че трябва да има елементарен изпит по Българска История и Литература !
Не съм съгласен,че има кандидати с "коремчета" !
Проследих тазгодишните изпити много отблизо !
Моят син стигна до изпита по математика,и там със сигурност нямаше страничен фактор,който да му попречи,но въпреки това не успя ! Но не успя Той,а не някакъв друг фактор.
Г.Илиев,определено не съм съгласен с определението "зубъри".
Наистина най-добрите на физическата подготовка,бяха скъсани на психо изпита,но тези които останаха,не отстъпваха по нещо на тях-просто не бяха толкова "напомпани". Нормативите са нормални-все пак предстои и обучение,където е заложено физическата подготовка да се поддържа и развива.
Разочаровани останаха тези,които виждайки че в АМВР няма да има изпити,решиха че лесно ще могат да минат метър.
Не искам да давам примери с "оригинални" отговори,примерно на психо изпита !
Аз посетих курсанти от по-горни курсове,и гарантирам,че сред тях не видях "с коремчета",или поне външно,изглеждащи не дотам приветливи.
Стройни и красиви момчета и момичета,с опрятни униформи,много добре поддържани помещения/спални/,безупречно изглеждащи,когато се движат в района на Академията.
Естествено,че няма как всичко да е на 100 %,но лично аз,нямам наблюдения за някакви сериозни пропуски или пък видими нарушения .