Sir Humphrey написа:Лесно стигане до Академията е мисия невъзможна. Тоя бул. "Александър Малинов" мамата си трака. Особено заран.
То май не е само заран Сър...то в голямото село по цял ден е зор ,да се стигне до някъде

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Sir Humphrey написа:Лесно стигане до Академията е мисия невъзможна. Тоя бул. "Александър Малинов" мамата си трака. Особено заран.
raiani написа:АЗ лично се явих преди 2 дни на физически изпит в АМВР-никакъв шанс да се вземат 30 точки ,ако не се знае предварително за теб,бяхме хора от два града и от 50 моми4ета,скъсаха повече от половината на медицински а на самия физически мина само 1 момиче,на което сестра му с униформата доиде да му държи краката докато правеше коремни преси...на момичетата които бяхме там не ни беше позволено да минем 30 точки,скъсаха ни всички с 29,беше абсурдно.......ако някои иска повече инфо да ми пише.....
raiani написа:ако някои иска повече инфо да ми пише.....
Болярка10 написа:Здравейте!
Синът ми ще кандидатства др. понеделник и искам да науча и най-малкото нещо свързано с проверките.Та, как ще му вземат кръв - венозно ли, защото ми казаха, че може и по др начин?
![]()
Благодаря
Болярка10 написа:Здравейте!
Синът ми ще кандидатства др. понеделник и искам да науча и най-малкото нещо свързано с проверките.Та, как ще му вземат кръв - венозно ли, защото ми казаха, че може и по др начин?
![]()
Благодаря
raiani написа:ако някои иска повече инфо да ми пише.....
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта