Лидер написа:Извинете мен простосмъртния човек,че си позволих макар да не съм от униформения състав на полицията,да ви нарека колеги.
Ще продължа да се обръщам към вас с колеги,защо смятам,че сме колеги не само по писане в един форум![]()
Наистина не знам как мирише тоалетната в районното управление,но моето образование не е полицейско и не работя в районно управление. Моята задача е да помагам на колеги да се учат да работят в екип и да помагам да се изграждат като професионалисти.
Не познавам работата на партийните секретари,но мога да ви уверя,че моята работа не е свързана с кухи документи и резултатите ми са реални.
Може да не ловя престъпници,но и моята работа дава своя принос в екипната работата на МВР.
Включих се в темата да се опитам да внеса макар и малко яснота във връзка с проекта.
Затрупахте ме с упреци сякаш вината е моя,че назначават некадърни колеги на работа.
Н-ците на полицейски управления участват в конкурсната процедура и имат своя дял в назначението на некадърни колеги на служба![]()
Не подценявайте нито един проект,винаги може да научите нещо повече и всяко нещо е добре дошло за тези,които искат да се учат.
Желая успех на всички участници в проекта и не се сърдя на по-радикалните колеги.Всеки има право на мнение и това е трибуната всеки да сподели собственото си мнение
Казах ли ти мнението си в предишен пост,че този проект е голям майтап

Вие подбирате тези хора и вие ги назначавате на работа.
Мислите ли,че с такива проекти може да се налеете ум в главите на хора,които са дошли на работа в МВР,защото никой нормален работодател не би ги взел на работа на друго място с тези липси на качества.
Знаете ли,че тези хора са започнали на работа в МВР,само и благодарение на "помощ от приятел".
Нали всеки ден се сблъсквам с неграмотност и си късам нервите с хора,които вместо да са на полето да копа'т,те са на служба в МВР.
Как си обяснявате например факта,че имаше назначен Директор на ОДМВР на възраст около 30 години,човек без необходимия оперативен стаж и опит,но назначен да ръководи Дирекция и от него да зависи съдбата на огромен бори професионалисти. Какъв проект ще изготвите такива назначения и ред други безумия да не се случват.
Съжалявам,не искам да ме разбереш погрешно,просто споделям какво мисля за такива и други проекти.