Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот Автоконтрольор » 03 Юни 2010, 22:40

nadeto написа:физическия ми е ясен ще тичам до припадък, психото ме притеснява повече.

В интерес на истината всички се притесняваме от психото.
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот NANIOX » 03 Юни 2010, 22:44

За психото,един съвет от мен...
БЪДЕТЕ ИСКРЕНИ............ ;)
Последна промяна NANIOX на 03 Юни 2010, 22:53, променена общо 1 път
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SYNOPTIK » 03 Юни 2010, 22:47

nadeto написа:физическия ми е ясен ще тичам до припадък, психото ме притеснява повече.

Системата е така измислена,че е най-добре да си спокойна,искрена и честна ! Имай предвид,че не е задължително да отговаряш на абсолютно всичко в тестовете-може и да пропуснеш малко-иначе може направо за Главен секретар да те вземат... ;)

Тестове за изследване на интелектуалните способности и познания

Тестовете за изследване на интелектуалните способности и познания са важен елемент от новата конкурсна процедура за първоначално постъпване на държавна служба в МВР. Те са отделен етап от конкурса, резултатите от които се използват за селекция на част от кандидатите и за формиране на крайното класиране от съответния конкурс.

Тестовете за изследване на интелектуалните способности и познания, общата и езикова култура се състоят от отделни групи задачи. Задачите в една група са от един и същ тип и се решават по сходен начин. Обикновено задачите трябва да се решат за ограничено време, което при групови изследвания, започва да тече след като всички кандидати са разбрали инструкцията за работа.

ВАЖНО! Ако се явявате на подобен тест, уверете се, че сте разбрали напълно инструкцията за работа по дадена група задачи, преди да започнете работа по нея. По правило водещият администрация на теста е длъжен да попита дали всички участници са разбрали как трябва да решават задачите. Не се притеснявайте да задавате въпроси, ако нещо не Ви е станало ясно – даването на указания не влиза във времето за решаване на теста и не се отразява на Вашия резултат!

Други практически съвети:

Не се притеснявайте, ако времето не Ви стигне, за да решите всички задачи от съответната група! Тестовите времена са нарочно определени така, че само минимален брой участниците да стигат до последната задача в групата.

Задачите в групите обикновено са подредени по трудност, така че в началото те са по-лесни, а накрая стават по-трудни. Тъй като всяка вярно решена задача носи по една точка, най-рационалната стратегия е да работите последователно. Въпреки това, ако дадена задача Ви затруднява не си губете времето с нея, а бързо преминете към следващите. Ако накрая Ви остане време, Вие можете да се върнете към задачите, които сте пропуснали.

Не преписвайте и не нарушавайте указанията, които дава водещият тестовото изследване – това може да доведе до Вашето елиминиране от целия конкурс!

Горното са указания от сайта на Института по психология-МВР !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот nadeto » 03 Юни 2010, 23:02

благодаря ви за информацията.
nadeto
Нов
Нов

Мнениеот doznatel1 » 03 Юни 2010, 23:52

За психото е дълго за обяснение, просто бъди себе си,и не лъжи защото ще те хванат. Гледай на всичко да имаш макс. брой точки. Първо мини физическия и тогава се притеснявай за психото!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот miki6696 » 04 Юни 2010, 00:35

здравеите, искам да попитам някои ако е кандидатствал предишни години , колко е необходимата височина за момичетата, защото в саита навсякъде пише 160см. а когато си давах документите жената ми каза 163см. и ако е така има вероятност да отпадна много бързо .
miki6696
Нов
Нов

Мнениеот cz75bdpolice » 04 Юни 2010, 10:01

miki6696 написа:здравеите, искам да попитам някои ако е кандидатствал предишни години , колко е необходимата височина за момичетата, защото в саита навсякъде пише 160см. а когато си давах документите жената ми каза 163см. и ако е така има вероятност да отпадна много бързо .

Вярай само на написаното в сайта.В МВР си имаме една поговорка,,ИЗПЪЛНЯВАЙ САМО ПИСМЕНИ ЗАПОВЕДИ,ЗАЩОТО НЕЧЕСТИВЦИТЕ СЕ ОТМЯТАТ,, та това е горе-долу същото.Щом е написано 160 см.значи е толкова.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот Dochev90 » 04 Юни 2010, 14:45

Така и не можах да намеря нещо подходящо за отсядане (преспиване) в близост до академията. На 13, 14 страница посочените хотелчета не са мн на близко и ще ми отнеме доста време докато стигна до въпросната академия. Търсих в интернет но уви не успях да намеря нещо което да ми е удобно. Плс някои да ме светне с линк или по-конкретни напътствия :idea: :cry:
Dochev90
Нов
Нов

Мнениеот Валентина » 04 Юни 2010, 20:03

В Студентски град може да се намерят стаи в студентски общежития.На сносни цени. Опитай в блок 34, там имат две хотелски стаи с добри условия. Ползвала съм ги преди година на цена 10 лв. И в блоковете на ТУ може да питаш. Скоро нощувах там, но дъщеря ми предварително бе говорила с домакинката. Има и хотел срещу ТУ на ниски цени - около 10-12 лв. Но трябва да идеш на място и да разбереш. Пиши ми на ЛС, ще ти дам телефон на блок 34. Ако не са го сменили. Ползвала съм го преди година.
А пътуването не е трудно. Автобус 413 за две-три спирки, после се прехвърляш на 111 и спираш точно пред Акаденията. Може и 76 от х-л "Плиска" - посока "Младост"
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 04 Юни 2010, 21:08

Лесно стигане до Академията е мисия невъзможна. Тоя бул. "Александър Малинов" мамата си трака. Особено заран.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България