Алабализми...;-)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Алабализми...;-)

Мнениеот slaron » 07 Юли 2012, 09:29

Lord написа:Установих, че БНТ имат много готина синоптичка, по-добра е от тази на Нова, но нямам предвид прогнозите им. ;)

Че какво друго?!?! :shock: :roll: :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 07 Юли 2012, 09:34

:mrgreen: Картата на България. ;) :lol:
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 07 Юли 2012, 09:36

Lord написа::mrgreen: Картата на България. ;) :lol:

Аааа, вие за наденицата ли приказвате?! :lol: Верно, шаренка е... :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Матейко » 07 Юли 2012, 10:33

Най-сетне установих защо ние, живеещите край морето, сме с по-висок морал от провинциалистите. Защото не виждаме отсрещния бряг с по-зелената му трева. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Кошмар1 » 15 Юли 2012, 18:55

Матейко написа:Най-сетне установих защо ние, живеещите край морето, сме с по-висок морал от провинциалистите. Защото не виждаме отсрещния бряг с по-зелената му трева. :)

Извинение, но си мисла, че това е много грешен извод. Затова все си предлагам, да не правя изводи, защото обикновено са грешни, но пък се случва чат-пак да правя и негрешни изводи. :P
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 15 Юли 2012, 21:38

Кошмар1 написа:
Матейко написа:Най-сетне установих защо ние, живеещите край морето, сме с по-висок морал от провинциалистите. Защото не виждаме отсрещния бряг с по-зелената му трева. :)

Извинение, но си мисла, че това е много грешен извод. Затова все си предлагам, да не правя изводи, защото обикновено са грешни, но пък се случва чат-пак да правя и негрешни изводи. :P

Сега сърцето ми се къса, но въпреки страхотните ми колебания внимателно ще посмея да ти кажа, че май не си права. Не, не си права. Ама изобщо не си права! Хич даже!!! Ние наистина не виждаме отсрещния бряг. Защото всъщност извода ми беше, че не виждаме отсрещния бряг, понеже сме с по-висок морал от разни кошмари и др. провинциалисти. ;) :D :lol:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 15 Юли 2012, 22:35

Малко се обърках от постовете ви и реших да попитам: какво всъщност е морал /нисък, висок, по-висок/? Да не би да е когато ти се появи желание, да започнеш да се чувстваш виновен за него и да го тъпчеш, тъпчеш? Или изобщо да нямаш желания? ;)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот maxx » 15 Юли 2012, 22:41

все е там... където го построиш... където го създадеш... където след време на него ще се крепиш... какво е това "нисък, висок, по-висок"... всеки за себе си гради морал .... друг е въпроса кой как го ползва... някои даже и не се сещат че има такова понятие в българския тълковен речник.............
Аватар
maxx
Полицай
Полицай

Мнениеот Strange » 15 Юли 2012, 22:51

Разбрах донякъде за какво мислиш, че служи. Но какво е всъщност - не си обяснил. :)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Кошмар1 » 15 Юли 2012, 23:53

С това разкъсващо се с,рце не знам закъде сте г,син Матейко. Може и да не съм права според твоите представи, но според моите съм си абсолютно права. При нас даже не виждаме единия бряг на морето, камо ли некви си вълни. Задоволяваме се с една тясна река, която не става за плуване, но пък има риба. Изобщо ако е възможно, нека настоящият ми пост към теб не се смята нито за внимателен, нито за извинителен. Изобщо и вообще другия бряг не се вижда, защото пречи хоризонта. Мдаааа, ако не е така па на ;) :lol: :P

Вот тебя Стрендж: Малко се обърках от постовете ви и реших да попитам: какво всъщност е морал /нисък, висок, по-висок/? Да не би да е когато ти се появи желание, да започнеш да се чувстваш виновен за него и да го тъпчеш, тъпчеш? Или изобщо да нямаш желания?

Абе ти какво четеш? Все пак ето ти нещо от един немислещ мозък: Морала е съществена човешка целенасоена интроспективна микроорганична задълбочена естествено проникновена мисловна дейност, която обикновено не може да свърже защо 1 + 1 = 3. Ако се задълбоча още малко, при всички положения ще ти докажа, че пет цяло и три четвърти делено на три цяло и една втора плюс две със сигурност ще даде отговор - /минус/. Уеуе как не се мисли. :P

Много се надявам стриктно да спазвам темата под наименование "Алабализми". Добра вечер :D :lol: :P
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите