Вицове

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Вицове

Мнениеот Хела » 30 Юли 2010, 15:51

Преди сватбата със сър Джон, лейди Джейн била известна със своенравието си, но след брака претърпяла очевидна промяна. На въпрос на приятелки, на какво се дължи това, отговорила:
- Излизаме на езда със сър Джон, той с неговия чистокръвен арабски жребец за 1 млн. лири, аз с моето шотландско пони. На прага на конюшната, конят на сър Джон се препъна. Сър Джон каза - "първи път". На излизане от имението, конят се препъна отново. Сър Джон каза - "втори път". Когато се прибирахме, конят отново се препъна, сър Джон каза - "трети път" - извади револвер и го застреля. Аз го попитах учудено:
- Сър, застреляхте кон за 1 млн. лири?!
Той ме погледна мрачно и каза: - Първи път.
8-)
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 13 Авг 2010, 10:28

:lol: :lol: :lol:
Дебнат двама катаджии на магистрала "Тракия" скрити в близките храсти. В далечината се заформя облак прах, който приближава доста бързо към засадата им.
По-опитния катаджия загледал облака през бинокъла и завикал на по-неопитния си колега:
- Бързо, сваляй панталоните и тичай с вдигната стоп палка на средата на платното!!!
- Ама ... как така да свалям панталоните, и да заставам на средата на платното? - зачудил се новака, мислейки, че шефа е превъртял.
- Абе, бърже бре, ти български не разбираш ли, това е заповед, панталоните долу и на средата на платното!
Какво да се прави, новобранеца се подчинил, смъкнал гащите и гол застанал на средата на платното, загледан в бясно приближаващия облак прах.
Постепенно от облака започнал да се различава силуета на спортен сребрист Мерцедес, който фучал с бясна скорост към полуголия полицай на платното.
Стиснал очи полицая и вече се виждал на оня свят, когато Мерцедеса със свирене на гуми спрял на около 50 см пред него, отворил очи невярващо полицая и гледа от колата слиза страховита блондинка, която била вперила сините си очи в мъжкото му достойнство, с поглед изпълнен с досада.
И тогава проговорила:
- Пак ли проба за алкохол, господин полицай?

Хубава лунна нощ, вървят Сашето и Ванката из парка.
Изведнъж Сашето казва:
- Ванка, знаеш ли, че американците са стъпили на Луната?
Погледнал Луната Ванката и отговорил:
- Хм, Саше, тогава ние ще стъпим на слънцето!
- Как бе, Ванка, там е много горещо?
- Много си тъп бе, Саше, ние ще стъпим през нощта!

Една жена отива на работа цялата сияеща.
- Какво става? - питат я колежките й.
- Невероятен секс - отговаря тя.
- Стига, ма, с кого?
- С мъжа ми, с кого.
- Че вие сте женени от 15 години!
- Оле, направо чудо - значи, снощи първо два часа любовна игра, после един час секс и накрая четири часа гушкане.
- Олееее, блазе ти!

Отива мъжът на работа.
Гледат го колегите му подпухнал - едва ходи.
- Какво става бе, братче, защо си като парцал?
- Остави се, брат, страшна работа. Снощи пийнах малко и мойта реши да правим секс. Ужас! Първо два часа не мога да го вдигна, после един час не мога да свърша и накрая като се ококорих - четири часа не мога да заспя!

Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал "Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне!" и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добрее... Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!

Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 13 Авг 2010, 14:07

slaron написа::lol: :lol: :lol:
Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал "Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне!" и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добрее... Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!

:mrgreen: Идеалния виц за днешния петък 13-ти! :lol: :lol: :lol:
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 17 Окт 2010, 12:22

КОМИСАР

Мнениеот daniela_suzi » 17 Окт 2010, 15:40

Жена се обажда по мобилния на мъжа си:
-Ваньо,къде си?
-На лов.
-А кой диша така тежко?
-Мечка.
-А защо стене?
-Раних я.
-А защо звучи като женски глас?
-Откъде да знам,аз съм ловец,не ветеринар!
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 22 Окт 2010, 16:07

Влиза снайперист в оръжеен магазин и казва на продавача:
- Искам най-точния и най-силния снайпер с който разполагате!
Продавачът извадил първи, втори, трети, но снайперистът не се спрял на нито един модел от показаните. Най-накрая продавача извадил четвърти снайпер и казал на клиента си:
- Това е уникален снайпер, който по принцип не е за продажба, но понеже ми се виждате човек-професионалист за вас ще направя изключение. Ако погледнете през оптиката на снайпера можете да видите моята къща, която е еий там на баира. Снайперистът погледнал през оптиката и казал на продавача:
- Да, наистина виждам къщата Ви, но там някакъв гол мъж гони гола жена (съпругата на магазинера).
- Мамка му! Давам ти тези два патрона и ти подарявам снайпера, ако с единия патрон уцелиш жена ми в главата, а с другия мъжа в неговото достойнство!
Погледнал снайпериста отново през оптиката, подсмихнал се и рекъл на продавача:
- Абе, аз така като гледам, то май и един патрон ще ми стигне!
Имало едно време един султан. Той имал евнух. Двамата били на една възраст. По цял ден султана току плесне с ръце, евнуха тича и султана му казва: "Доведи някоя жена от харема!" Евнуха тича да изпълнява. По-късно султана отново плясва с ръце, евнуха отново пристига тичайки, султана му казва: "Заведи жената!" Евнуха отново тича.
Така минали години. Виждаме ги отново. Султана с леко прошарени брада и коса, но запазен як мъж, а евнуха е остарял и грохнал.
Поука: Не е*ането състарява един мъж, а тичането около него.
Мъж пътувал с колата си и взел на стоп мацка. Ха тука да отбие, ха там да отбие, мацката не ще. Стигнали до разклона на пътя и мацката ще слиза.
- Е, поне една целувка няма ли за благодарност? - попитал шофьора.
Мацката подала глава през прозореца на колата за целувка, шофьора вдигнал стъклото, минал зад нея и ...
Заминала си мацката по пътя, но наблизо един дядо си пасял козичките и видял всичко.
- Колко струва тая кола, бре момче? - попитал.
- Ааа, дядо, толкоз пари нямаш ти.
- Абе, за кола пари може да нямам, ама поне една врата ще си купя...
Младеж и девойка са на дискотека. Девойката казва:
- Искаш ли да си играем на недомлъвки?
- Добре, ама как се играе?
- Ами, например аз казвам, целуни ме по у.... Ти разбираш всичко и ме целуваш по устата. Разбра ли?
- Разбрах!
- Давай ти пръв!
- Хвани ме за оная работа с две р...
- Каква е дефиницията за оптимист?
- Оптимист е мъж, който преди да отиде на среща, смазва ципа на панталоните си.
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 22 Окт 2010, 20:36

Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 29 Окт 2010, 13:18

Върви Лъвът из гората. Среща Кума Лиса.
- Коя си ти?
- Кума Лиса.
- Добре. Записвам. Ела утре сутринта при мен. Ще закуся с теб.
Лисицата заплакала, а Лъвът продължил по-нататък. Среща Баба Меца.
- Коя си ти?
- Баба Меца.
- Добре. Записвам. Ела утре на обед при мен. Ще обядвам с теб.
Мечката заплакала, а Лъвът продължил по-нататък. Среща Зайо Байо.
- Кой си ти?
- Зайо Байо.
- Добре. Записвам. Ела утре вечер при мен. Ще вечерям с теб.
- А може ли да не идвам?
- Може. Задрасквам!
Една баба решава да посети гроба на своя дядо, но не може да намери мястото и пита един от градинарите:
- Абе, момче, да знаеш къде е парцел 137?
А момчето я погледнало и отегчено казало:
- Като не можете да си намирате местата, защо изобщо ставате, не ми е ясно.
Разговарят двама:
- Интересно. Има ли таблетки против глад?
- Да. Само, че са големи.
- Не е беда. Само да помагат.
- Те помагат.
- Как се казват?
- Кюфтета.
Двама приятели се загубили в пустинята. По едно време единият казал на другия:
- Имам две новини - добра и лоша. Коя искаш да чуеш първо?
- Хмм, лошата.
- Лошата новина е че трябва да ядем пясък!
- Ами добрата?
- Имаме толкова многооо!
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 04 Ное 2010, 21:22

Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 08 Ное 2010, 22:06

Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите