daniela_suzi написа:Наздраве!!!Благодаря за поканата,но в момента служа на Родината,т.е. на дежурство съм!Но щом си в кръчма,компания ще си намериш.Хайде още веднъж-Наздраве!
До твоята да я докараме така да си даваме дежурствата.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
daniela_suzi написа:Наздраве!!!Благодаря за поканата,но в момента служа на Родината,т.е. на дежурство съм!Но щом си в кръчма,компания ще си намериш.Хайде още веднъж-Наздраве!
clearly написа:Все ми се е струвало ,че най-секси професия е тая на полицая.Оказа се ,че не е така ...
Матейко написа:clearly написа:Все ми се е струвало ,че най-секси професия е тая на полицая.Оказа се ,че не е така ...
Едно е професията на полицая, друго е полицая. Понякога ми се струва, че и той е човек...
clearly написа:... Матейко в анкетата иде реч ,точно за професии ,а не за самата личност.За да класират на 1 място женките лекар,явно униформата им въздейства сексуално и същият има по- голям шанс от полицая ,за да му се отвори парашута.
Матейко написа:clearly написа:... Матейко в анкетата иде реч ,точно за професии ,а не за самата личност.За да класират на 1 място женките лекар,явно униформата им въздейства сексуално и същият има по- голям шанс от полицая ,за да му се отвори парашута.
Избеснях! На времето простих на няколко лекаря и прекратих разследването за техни престъпни небрежности. Но вече край! Започвам от онзи простак от съдебна медицина. Той пък как въздейства сексуално, като все вони на мърша? Що за хора сте вие жените!
clearly написа: Извратени сме бря
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта