Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот clearly » 14 Апр 2012, 11:49

Strange написа:
MaverickBg написа:Жени описаха идеалния мъж

Сред останалите препоръчителни изисквания на дамите към кандидата за перфектен мъж са: ... готов е за 17 минути...

Понеже съм от жените, които описват идеалния с едно изречение, внимателно прочетох горното обобщение. Визуализирах образа и като стигнах до цитираното запецнах. Готов е с какво? Плюс това отдавна съм забелязала едно лексикално несъвършенство на българския. Примерно в немския има две думи: готов съм да започна, и готов съм, приключих.
В тоя ред на мисли, моля някой да ми обясни какво точно прави идеалният в тези 17 минути. :)

Поради това ,че бг медиите не се научиха когато ще ни информират за нещо от чужда преса да го превеждат 1:1 , и за това не ти е ясно за какво иде реч за тези 17 мин.Според анкетата качествата на перфектният мъж са :
Six feet tall
Muscly, toned and athletic
Brown eyes
Short dark hair
Smart dress sense
A beer or lager drinker
Non smoker
Wears smart jeans, shirt and a
V-neck jumper
Gets ready in 17 minutes
Stylish
Wants a family
Earns 48,000 pounds a year
Loves shopping
Eats meat
Clean shaven
Smooth chest
Watches soaps
Enjoys watching football
Drives an Audi
Educated to degree level
Earns more than you
Jokes around and has a laugh
Sensitive when you are upset
Tells you he loves you only when he means it
Admits it when he looks at other women
Holds a driving licence
Can swim
Can ride a bike
Can change a tyre
Rings mum regularly

тоест да се приготвя за 17 минути.Относно височината ако трябва да сме точни в анкетата иде реч за 6 фута което е =182,88 сантиметра.Идеалният мъж трябва и да печели 48 хиляди паунда на година ;) Ето ви инфото http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... -Audi.html
http://www.hindustantimes.com/Entertain ... 36921.aspx за цялото изследване.За финал според мен мъжо трябва да е като Брадли Купър леко неглеже , който бе определен за най-сексапилния мъж за 2011 г. според списание People
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 14 Апр 2012, 12:13

Не виждам смисъл в копирането на резултатите от анкетата на английски. Дори правилната забележка за нюанса - приготвям се/готов съм, пак не отговаря на въпроса ми. Всъщност старомодно се надявах на забавен диалог, който Матейко стартира, вместо на така разпространеното и изключващо мисъл копи-пействане.
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 14 Апр 2012, 12:42

Матейко написа:... Няма спор, идеалният мъж съм аз! :oops:

:oops: :oops: :oops: Де да беше само ти... :oops:

:mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 12:52

MaverickBg написа:... тен, готов е за 17 минути...

Аз съм праволинейно мислещ човек /въпреки запетайката/, поради което смятам, че идеалният мъж е готов с тена си за 17 минути. Така отново излиза, че съм не просто идеален, а свръх такъв, защото на мен ми е достатъчно само 7 минути лято и почернявам като донбаски антрацит. При 17 минути вече преминавам всякакви граници и получавам снежнобял тен. Мале, колко съм идеален! Дали не съм осмото чудо на света?! :oops:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 14 Апр 2012, 13:16

Матейко написа:...излиза, че съм не просто идеален, а свръх такъв, защото на мен ми е достатъчно само 7 минути ...

По женски пак ще задам уточняващ въпрос - нали на нас все нещо не ни е ясно.
Господа идеални, на база горното мога ли да си направя извода, че необходимото ви време е обратно пропорционално на вашата идеалност. ;)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 14 Апр 2012, 13:18

[quote="Матейко Мале, колко съм идеален! Дали не съм осмото чудо на света?! :oops:[/quote]

Е не мога да се сдържам вече, Матейко, специален поздрав за теб! ;)
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 13:31

Благодаря, Кали, за милото поздравче, но в него се казва, че на Балканския полуостров няма втори като мен. Принизяваш ме! Но не ти се сърдя. Явно просто не знаеш що е идеален мъж и че втори като него няма не само на Балканите, но и никъде из Вселената. До такава степен е неповторим, че даже и него го няма. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 14 Апр 2012, 15:45

Тайните на красивите жени

Една жена за да бъде красива, трябва да се поддържа не само физически, но и психически. Няма да говоря за това, че трябва да спортуваме постоянно, за да изглеждаме фантастично, но една жена трябва да бъде пълноценна в живота, изпълнена с емоции и то все хубави, за да има добри резултати. Сигурно много често хората са ви казвали „не изглеждаш добре“ когато си тъжна, а когато си весела „изглеждаш много добре“.
Това е така, защото емоциите на една жена се разкриват много лесно по външния й вид, докато при мъжете това става много по трудно, те винаги крият емоциите в себе си. Както пишеше и в другата ми статия „50 доказтелства, че е страхотно да си жена“, жените са по щастливи, защото повече плачат и изразяват емоциите си, докато при мъжете, те ги скриват в себе си и затова са по нещастни!
Но освен емоциите, пътят към красивата жена води и до красотата и! Тя трябва да се поддържа. Този мит „вродена красота по природа“ НЯМА!!!
Тя може да има грозен нос или различни уши или сближени очи или друго нейно несъвършенство, което не може да прикрие с много грим, а само през хирургичната намеса.
Затова една жена трябва да се поддържа. Не казвам, че всеки ден трябва да ходи на фризьор, но поне да си нанася крем за лице (знаете че няма нищо по -хубаво от това да имате красиво лице без пъпка или черна точка, дори и да имате много красив грим, ако лицето ви не е в добро състояние просто не зависи колко ви е красив гримът!).
Ако излезете някъде с приятели на кафе или в някое нощтно заведение, никой не ви е казал че непременно трябва да носите грим. НЕ, но поне си сложете малко спирала или крем, да ви е премахнато окосмяването около веждите и „мустаците“ и косата ви да е в добро състояние. По този начин ще имате вид на красив, поддържан човек!!!
Знаете, че на една жена най-важният атрибут за красота е усмивката, така че не я пропилявайте с намусени физиономии!
Бъдете красиви и Истински!

http://www.fashiondirect.bg/blog/2012/0 ... %BD%D0%B8/
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 14 Апр 2012, 15:54

Матейко написа:Благодаря, Кали, за милото поздравче, но в него се казва, че на Балканския полуостров няма втори като мен. Принизяваш ме! Но не ти се сърдя. Явно просто не знаеш що е идеален мъж и че втори като него няма не само на Балканите, но и никъде из Вселената. До такава степен е неповторим, че даже и него го няма. :)

Опс....не, не, в никакъв случай ;) :oops:
Изображение
;)
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 14 Апр 2012, 16:16

Ами тия дето не са идеални, като мен ,да мрът ли? :roll:
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите