малкия написа:Ако си беше напармила труда да попиташ, щеше да знаеш, че съм в МВР от 1993-а, не съм минал нито през СМУ, нито през ВСШ, с "другарите" - ако имаш предвид бившата БКП - отношенията ми никак не са приятелски, доколкото семейството ми е имало сериозни проблеми при комунистическия режим.
Така че това "явно все още другарите сте в МВР и не виждам как ще вървим напред!" е поредната ти глупост. Аз пък не виждам как ще вървим напред ръсейки непрекъснато подобни глупости...
За щастие не РП решават кой да си ходи от МВР. Иначе щяха вероятно да си тръгнат професионалисти, на които ти и вода не можеш да носиш - поне съдейки по това, което пишеш тук.
При теб се е събрало доста щастие на куп

За щастие, ако те подберат да те махат от МВР, винаги можеш да нададеш впй до небесата, че МВР си разчиства сметките с неудобен синдикален лидер и да излезе, че те махат не заради несправяне със задълженията, а по политически причини
Другото щастие за теб е, че поне по това, което се пише в медиите, цялото ти семейство е МВР

ако във филма ги редяха роднина - милиционер - роднина - милиционер, при теб ще трябва да бъде милиционер- милиционер - милиционер
Някои са ти завидяли на щастието щом пишат такива неща по медиите, живи и здрави да сте и до преклонна възраст да сте в МВР. Дано това за теб да е добро пожелание, че лично аз не бих се зарадвала на такова пожелание