Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

сигма3 написа:Личното ми мнение е ,че клипа се пуска сега,поради същата причина,поради която направиха репортажите за Игнатиево- да махнат сегашното ръководство на Варненската дирекция. Явно работят и много бъркат нещата около идващите избори. Никой не ангажирам с мнението си!

малкия написа:Що не вземеш да се запознаеш по-добре с глупостите, дето сме дрънкали? Щото като гледам, май цитираш цитати.
Като ми знаеш годините, за наистина тъп ли ме имаш, та смяташ, че можеш да ми обясняваш за Политбюро нещо, което не знам?
Като говорим за професионални задължения, в момента си ги изпълнявам на турската граница. Не съм ги зарязал, ако това намекваш. Нито съм оставил някой друг да ми върши работата. За да се "излагам" - както ти смяташ - използвам лично време. Крада го от семейството си.
Любо Еленков и аз го познавам. И "Огнеборец" познавам. И не мога да се начудя на странния феномен, че напоследък пожарникари напускат "Огнеборец".
Колкото до разбирането, може да си мислиш, че разбираш много неща. Но това, че си го мислиш, не го прави непременно вярно.
И - понеже те имам за зрял и умен мъж - да ти кажа, че малко се увличаш с някои квалификации. Твоя си работа, ама ако смяташ да продължиш да ръсиш обиди, ще ти кажа, че минаваш границите на нормалния колегиален тон. Не че нещо, просто напоследък епитетите, които използваш, са доста повече от аргументите. Изразявам лично мнение, разбира се. И не твърдя, че си длъжен да се съобразяваш с него. Твоя работа си е...

МВР ще организира допълнително обучение на полицаите как да прилагат техники за задържане. Това каза в интервю пред "24 часа" вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова. В сряда премиерът Бойко Борисов нареди униформените да преминат отново курсове как да арестуват без насилие.
Борисов към Бъчварова за клиповете: Уволняваш без изобщо да има коментар
Мерките са заради клип, който показа как 4-ма полицаи бият момиче и момче при арест в центъра на София.
"Не бягам от отговорност, но тези кадри са снимани, когато не съм била министър", заяви Бъчварова. Според нея тези записи се използват за атака срещу ръководството на МВР.
Бъчварова проверява и сигналите за полицейски произвол, за да се направи извод дали кадрите от клипа са изключение, или практика.
Брутален случай на полицейско насилие над младежи (ВИДЕО)
Предаването „Господари на ефира" по Нова телевизия излъчи любителски видеоклип, в който се вижда как полицаи спират момче и момиче за документна проверка. След кратка размяна на реплики с двамата младежи полицаите ги нападат. Момичето е повалено на земята и многократно блъскано, ритано и обиждано.
Случаят е от 19 декември 2014 година, а полицаите, които нанасят побой над младежите, са служители в столичното Първо районно полицейско управление. Срещу четиримата униформени започна дисциплинарно производство за упражняване на прекомерна сила при задържането на младежите. Те са временно отстранени от длъжност.

Елена написа:Полицаите на опреснителни курсове как се слагат белезници без бойМВР ще организира допълнително обучение на полицаите как да прилагат техники за задържане. Това каза в интервю пред "24 часа" вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова. В сряда премиерът Бойко Борисов нареди униформените да преминат отново курсове как да арестуват без насилие.
Борисов към Бъчварова за клиповете: Уволняваш без изобщо да има коментар
Мерките са заради клип, който показа как 4-ма полицаи бият момиче и момче при арест в центъра на София.
"Не бягам от отговорност, но тези кадри са снимани, когато не съм била министър", заяви Бъчварова. Според нея тези записи се използват за атака срещу ръководството на МВР.
Бъчварова проверява и сигналите за полицейски произвол, за да се направи извод дали кадрите от клипа са изключение, или практика.
Брутален случай на полицейско насилие над младежи (ВИДЕО)
Предаването „Господари на ефира" по Нова телевизия излъчи любителски видеоклип, в който се вижда как полицаи спират момче и момиче за документна проверка. След кратка размяна на реплики с двамата младежи полицаите ги нападат. Момичето е повалено на земята и многократно блъскано, ритано и обиждано.
Случаят е от 19 декември 2014 година, а полицаите, които нанасят побой над младежите, са служители в столичното Първо районно полицейско управление. Срещу четиримата униформени започна дисциплинарно производство за упражняване на прекомерна сила при задържането на младежите. Те са временно отстранени от длъжност.
Много по-добре ще бъде да освободят от работа всички негодни да слагат белезници без преди това да пребият от бой задържания.
Напълнило се е със селски чобани в полицейски униформи, които вместо да си пасат овцете на село, са се хванали да опазват общественият ред и спокойстввието на гражданите.
Заради тях срама и позора е за всички работещи в МВР!

Елена написа:Пиша в която тема искам и казвам какво мисля. За разлика от теб, който не казва нищо, защото не знаеш нищо и не притежаваш необходимото образование да взимаш отношение по въпроси дали има нарушения на закона или няма.
За младши експерт се иска каквото и да е средно образование и един курс. Толкова по твоя въпрос, мислех да те подмина, но ще вземе да помислиш, че си казал нещо съществено, а всъщност си осрал темата с некомпетентността си.
Хайде лека и доходна ти желая и си ръси мозък, но не се занимавай с мен!
На мен ако ми се налага да слагам белезници, ще се науча да ги слагам по-добре от тия плужеци, които са назначени без необходимата подготовка. Станахме за смях със затлъстeли полицаи в униформи, с увиснали тумбаци да се разкарват по улиците и да уронват престижа на МВР с идиотските си действия. Станахме за смях и с тъпи полицейски изпълнения по улиците и после да се чудят управляващите в МВР как да обясняват поведението на подопечните си служители.

ТРЕЗОР написа:Елена написа:Пиша в която тема искам и казвам какво мисля. За разлика от теб, който не казва нищо, защото не знаеш нищо и не притежаваш необходимото образование да взимаш отношение по въпроси дали има нарушения на закона или няма.
За младши експерт се иска каквото и да е средно образование и един курс. Толкова по твоя въпрос, мислех да те подмина, но ще вземе да помислиш, че си казал нещо съществено, а всъщност си осрал темата с некомпетентността си.
Хайде лека и доходна ти желая и си ръси мозък, но не се занимавай с мен!
На мен ако ми се налага да слагам белезници, ще се науча да ги слагам по-добре от тия плужеци, които са назначени без необходимата подготовка. Станахме за смях със затлъстeли полицаи в униформи, с увиснали тумбаци да се разкарват по улиците и да уронват престижа на МВР с идиотските си действия. Станахме за смях и с тъпи полицейски изпълнения по улиците и после да се чудят управляващите в МВР как да обясняват поведението на подопечните си служители.
Ленче , миличко - полека,че ще дигнеш кръвното.....преди да бъда мл.експерт , преди 20 години съм започнал , като полицай ППД , бил съм и квартален и през 2000 година съм си правил огледи на МП и други процесуални действия - нищо , че съм бил прост гл.сержант със средно образование и няколко курса
.....а за нивото на голяма част от РП - е вие имате ВИШУ убразувание и сте много начетени , затова при огледи на МП постоянно звъните на прокурорите - сакън да не се издъните.....

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта