Е, това е добре, че си българин. И аз се мисля за такава до дъното на душата си, но ето какво ми казаха вчера: „Аз не се срамувам от историята на народа ни, а от такива безродници като теб, дето не намират нито за срамно, нито за осъдително да бъдеш с изсулени гащи пред инородци и да бъдеш техен горд клакьор.” – Интересно, чий клакьор съм? Някой би ли ме осветлил какво значи думата „безродник”? Мога да напиша и моя отговор естествено, но си мисля друго: Думи от този род ме карат да си мисля, че наистина е небоходимо търпения спрямо хора, които наистина са заблудени и тършуват в миналото само и само да създават противоречия. Всеки човек в интернет пространството може да си позволи да се представя за това което не е или пък да го мислят за това което не е. Много съм против подобни изцепки. Има хора недоволни от нищо. Каквото и да се прави те са си винаги недоволни и отричат и малкото добро което е явно, но такъв им е тертипа - винаги против. Тук обаче ще напиша още едни думи, които са верни: „ОМРАЗАТА Е НЕНУЖНА. ТЯ ВРЕДИ НА ВАС И ВИЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ в НЕЩО СТРАШНО ЗА СЕБЕ СИ.” - Точно така, за самите себе си, не за някой друг. Така ден след ден си подхвърляме реплики с които се обиждаме. Докога???
Авторитета на една държава се определя от точни и премерени действия, добра вътрешна политика и народа да гледа себе си. Нека оставим политиката на тези които сме гласували доверие Интелект, култура и промяна светогледа в по-добра светлина. Само, че нашето верую е подплътено с много завист. Това е негатив в обществото и е един от основните, който не ни дава възможност да помислим поне малко за бъдещето.
„Изглежда НЕ искате да станете демократи, защото такива хора трябват днес на държавата, не търпите друго мнение и изобщо не разбирате какво е нещото добро, което е направил един политик!” – Съгласна, независимо кой е той, ако е направил така, че ние да се почувсваме по-добре си е наистина добро дело.
Когато говорим за България, нека миналото е повод за поне малко авторитет, защото напоследък се носи по въздуха това:
Халколитен некропол гр.Варна-следи от първата цивилизация в Европа
Най-голямото количество обработено злато от V хилядолетие пр.Хр. в света
http://trakite.info/drevni-civilizacii- ... varna.html