БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ !!!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ !!!

Мнениеот КОШМАР » 25 Фев 2011, 20:12

Е, това е добре, че си българин. И аз се мисля за такава до дъното на душата си, но ето какво ми казаха вчера: „Аз не се срамувам от историята на народа ни, а от такива безродници като теб, дето не намират нито за срамно, нито за осъдително да бъдеш с изсулени гащи пред инородци и да бъдеш техен горд клакьор.” – Интересно, чий клакьор съм? Някой би ли ме осветлил какво значи думата „безродник”? Мога да напиша и моя отговор естествено, но си мисля друго: Думи от този род ме карат да си мисля, че наистина е небоходимо търпения спрямо хора, които наистина са заблудени и тършуват в миналото само и само да създават противоречия. Всеки човек в интернет пространството може да си позволи да се представя за това което не е или пък да го мислят за това което не е. Много съм против подобни изцепки. Има хора недоволни от нищо. Каквото и да се прави те са си винаги недоволни и отричат и малкото добро което е явно, но такъв им е тертипа - винаги против. Тук обаче ще напиша още едни думи, които са верни: „ОМРАЗАТА Е НЕНУЖНА. ТЯ ВРЕДИ НА ВАС И ВИЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ в НЕЩО СТРАШНО ЗА СЕБЕ СИ.” - Точно така, за самите себе си, не за някой друг. Така ден след ден си подхвърляме реплики с които се обиждаме. Докога???

Авторитета на една държава се определя от точни и премерени действия, добра вътрешна политика и народа да гледа себе си. Нека оставим политиката на тези които сме гласували доверие Интелект, култура и промяна светогледа в по-добра светлина. Само, че нашето верую е подплътено с много завист. Това е негатив в обществото и е един от основните, който не ни дава възможност да помислим поне малко за бъдещето.

„Изглежда НЕ искате да станете демократи, защото такива хора трябват днес на държавата, не търпите друго мнение и изобщо не разбирате какво е нещото добро, което е направил един политик!” – Съгласна, независимо кой е той, ако е направил така, че ние да се почувсваме по-добре си е наистина добро дело.

Когато говорим за България, нека миналото е повод за поне малко авторитет, защото напоследък се носи по въздуха това:
Халколитен некропол гр.Варна-следи от първата цивилизация в Европа
Най-голямото количество обработено злато от V хилядолетие пр.Хр. в света
http://trakite.info/drevni-civilizacii- ... varna.html
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 25 Фев 2011, 20:45

Ха стига ровихте костите.
Темата е друга, кожете как виждате бъдещето! ;)
КОМИСАР

Мнениеот КОШМАР » 25 Фев 2011, 20:55

Да ти кажа Лорд: Виждам изчистени от тъга очи. Хора, които не се занимават с нещо, което всъщност изобщо не е тяхна работа. В обезлюдените села отново е оживено и хората празнуват както им се полага. Сега много заминаха за чужбина, но ще се върнат. България не е мръсна дума, а нещо възвишено. Цитат: "България е малка страна, колкото един американски щат, по-голяма от Швейцария, с неголеми залежи от полезни изкопаеми, но затова пък с неземни природни красоти, богато историческо и културно наследство, археологически паметници, прекрасна брегова ивица със златнопясъчни плажове и планини с живописни склонове обрасли с вековни гори и впечатляващи скалисти върхове. България това е родината на хора, уникални по своя характер, събрали великолепни качества, някои от които сме забравили или пренебрегнали за сметка на други, които не ни носят голяма полза. Ние сме умни, красиви, добри. Красотата на българските жени е пословична. Благородството и интелекта на българите са се доказали през вековете, в не една трудна ситуация. Имаме Левски, имаме Ботев, Раковски, Паисий и много други велики хора за пример, това е българския дух.България по нищо не отстъпва на никоя друга страна и има всички шансове за изграждане на добър, мирен, спокоен и изпълнен с благоденствие живот.Разбира се, не твърдя че капитализма е съвършената система за устройство на обществото, не и по начина, по който се използва в наши дни. Не и когато на първо място за ефективността на икономиката се смята равнището на печалбата. Не! Но, това ще е въпрос на други размишления.
Засега нека всеки от нас да създаде около себе си условия на любов, почит, толерантност, нека всеки от нас да зачита собствените си права и правата на другите, нека всеки да мисли прагматично и предприемчиво, нека да дадем шанс на България да възвърне своето велико име и авторитет! Вярвате ли в това?"
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот avitohol » 25 Фев 2011, 21:55

Кошмарче, не нападай Мао а се вслушай по внимателно като ти говори. Познава историята веееери гут и което е по важно- има МИСЛЕНЕ Българско! Проверена работа.
avitohol
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 25 Фев 2011, 22:21

Lord написа:Ха стига ровихте костите.

Ами сега...?! :lol:
КОМИСАР

Мнениеот КОШМАР » 25 Фев 2011, 22:59

Авито, ти какво искаш да кажеш, че аз нямам българско мислене ли? Естествено прочетох два пъти поста му, разбрах каквото разбрах, но не всичко. Щом си го проверил имай му вяра. Аз не го познавам, но ти вярвам на теб. Между другото не е казал, нещо особено до момента, но съм чела твои постове. Който и да е нека е.

Аз все пак чакам да ми се обясни думата "безродник".
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот mao11 » 26 Фев 2011, 04:09

avitohol написа:Кошмарче, не нападай Мао а се вслушай по внимателно като ти говори. Познава историята веееери гут и което е по важно- има МИСЛЕНЕ Българско! Проверена работа.

:geek:
mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот mao11 » 26 Фев 2011, 04:24

Lord написа:Ха стига ровихте костите.

Народ без история е като дърво без корен.
Трудно е да се говори за бъдещето.
Един обезверен народ, лъган и мамен особенно през последните 20 години
Не виждам розово облаче в небето на бъдещето.
На следваите избори виждам 2 нещица
1. Или голямо сгромолясване на управници и партии, ако народа излезе на избори.
2. Ако ли не - управляващи спечелили изборите с по кебапче, бира и 20 лв. джоб парасъ.

Знаете ли какво е в Шумен,Търговище, Разград, Русе, Добрич и Силистра?
Поне за тоя регион имам наблюдение.
Почети никой голям завод не работи, средния и малък бизнес или е фалирал или е с единия крак вече във фалит. Заплати за мъже рядко по големи от 350лв. Социални помощи и детски 90% за мангали.
Над 50% от българите и турците са имигранти в ЕС.
Е направете си извода за розовото бъдеще на БГ, Вас, семействата Ви и децата ви през следващите 10 години сами.
Съжалявам Лорде. От Шумен това се вижда. :oops:
Съжалявам, но това е почети 1/4 от БГ.
mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот mao11 » 01 Мар 2011, 05:32

mao11
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот КОШМАР » 01 Мар 2011, 10:27

Уф, колко пъти ще казвам някои хора да не се занимават с неприсъщи за тях дейности, една от които е политиката. Само се налива газ в огъня и той става всебългарски. Има катаклизъм в главите. Тотално НЕмислене. Неподредени действия и върла омраза. Няма дисциплина. Ето това е проблем. Недей да пълниш на хората главите с мушмули. И защо трябва да ти вярвам? А? Той мързела е всеобщ. Всеки иска, ама кой прави нещо, а?

И като си толкова знаещ да те питам: Са ли ромите български граждани и като какви ги третираш ти?
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите