В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот малкия » 13 Ное 2016, 22:23

Дай да не хвалим твърде много времето на другарите Станко Тодоров и Христов Живков - тогава хората освен, че от петилетка на петилетка живеят все по-добре, усещаха и някои други работи. За теб не знам, аз лично съм ги усещал на собствения си гръб...
Синдикат

Мнениеот dakota_ » 14 Ное 2016, 08:49

Не го хваля, само сравнявам, че от онова време до момента вместо да има еволюция, да сме израснали и да живеем по-добре, повечето хора живеят по-зле. За себе си не мога да кажа, че съм по-зле, но като цяло хората, които създадоха този национален капитал, това национално богатство, което беше разграбено и отиде в ръцете на една шепа хора, сега живеят най-зле.
В същото време тия хора продължават да гласуват точно за наследниците на тези, които разграбиха държавата и ги оставиха да мизерстват.
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот кпц » 14 Ное 2016, 15:27

Апелативният съд оправда съдия Николай Стефанов за подкуп
http://legalworld.bg/57042.apelativniia ... odkup.html
кпц
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kermit » 14 Ное 2016, 16:54

кпц написа:Апелативният съд оправда съдия Николай Стефанов за подкуп

То апелативнияят съд кой ли не е оправдал. Това не е ли приятелят на дакота, който толкова защитаваше, че е честен магистрат. Дано последната инстанция да отмени решението на АС и да остави в сила присъдата. Сигурен съм, че е искал пари и е корумпиран съдия.
kermit
Полицай
Полицай

Мнениеот kermit » 14 Ное 2016, 16:58

dakota_ написа:Не го хваля, само сравнявам, че от онова време до момента вместо да има еволюция, да сме израснали и да живеем по-добре, повечето хора живеят по-зле. За себе си не мога да кажа, че съм по-зле, но като цяло хората, които създадоха този национален капитал, това национално богатство, което беше разграбено и отиде в ръцете на една шепа хора, сега живеят най-зле.
В същото време тия хора продължават да гласуват точно за наследниците на тези, които разграбиха държавата и ги оставиха да мизерстват.

Точно това правиш хвалиш тоталитарната държава и терора по времето на комунистите. Самият ти си бил милиционер и колко ли душуци си изял само ти си знаеш, но не завиждам на хората, които са имали работа с теб.
kermit
Полицай
Полицай

Мнениеот малкия » 15 Ное 2016, 09:56

kermit написа:....
Точно това правиш хвалиш тоталитарната държава и терора по времето на комунистите. Самият ти си бил милиционер .....

Мнениеот kermit » 08 Ное 2016, 20:27
Това е изказване на типичен гербераст, жива политическа агитация от служител на МВР!

Айде вземи най-после решение - комунист и милиционер или гербераст служител на МВР... :D
Синдикат

Мнениеот dakota_ » 15 Ное 2016, 10:07

kermit написа:
кпц написа:Апелативният съд оправда съдия Николай Стефанов за подкуп

То апелативнияят съд кой ли не е оправдал. Това не е ли приятелят на дакота, който толкова защитаваше, че е честен магистрат. Дано последната инстанция да отмени решението на АС и да остави в сила присъдата. Сигурен съм, че е искал пари и е корумпиран съдия.

Апелативният съд си е свършил брилянтно работата и е отменил една незаконосъобразна присъда наложена от Р.А.Л.И.Ц.А.
Един жалък негодник бивш прокурор и неуспял адвокат опетни името на един честен и почтен човек и отлично подготвен юрист и магистрат, който правораздаваше и преподаваше на студенти от юридическият факултет на ВУЗ.
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 15 Ное 2016, 10:18

kermit написа:
dakota_ написа:Не го хваля, само сравнявам, че от онова време до момента вместо да има еволюция, да сме израснали и да живеем по-добре, повечето хора живеят по-зле. За себе си не мога да кажа, че съм по-зле, но като цяло хората, които създадоха този национален капитал, това национално богатство, което беше разграбено и отиде в ръцете на една шепа хора, сега живеят най-зле.

Точно това правиш хвалиш тоталитарната държава и терора по времето на комунистите. Самият ти си бил милиционер и колко ли душуци си изял само ти си знаеш, но не завиждам на хората, които са имали работа с теб.

И какво като съм бил милиционер? Въпрос на ЕГН и професионална ориентация, по времето, когато започнах професионалният си път в МВР имаше народна милиция и бяхме милиционери.
Като дойде демокрацията и се промени устройството на държавата служителите на МВР станахме полицаи.
Мога да ти кажа, че по времето на т.н тоталитарна държава имаше в пъти по-подготвени магистрати и издаваха в пъти по-бързи и справедливи присъди.
След демокрацията имаме една парализирана и не добре работеща съдебна система.
За всичко това сме виновни самите ние, ние им даваме на избори властта и ние си блъскаме след това главите с тия, които сами сме посочили да ни управляват!
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kermit » 18 Ное 2016, 08:46

Ами изтекло ти е времето вече, трябва да сте в пенсия ти, Узунов и Бордера. Не можете да приемете новото, различното и продължавате да милееете по милиционерщината и бивши червени велможи. Това ти е проблема, но мозъка ти е промит в СМУ и Магнаурската школа в Симеоново и нищо добро не може да очаква човек от кадри заършили тези училища. Такива като теб се държат надменно, цинично, унизително, подиграват се с хората, на това са ви научили в тези училища да се мислите единствени и незаменими.
kermit
Полицай
Полицай

Мнениеот сигма3 » 18 Ное 2016, 22:55

Бъркаш! Такива офицери за съжаление много липсват в полицията.
Този тип началници могат да се държат по описания от теб начин само с мишки,които са попаднали в МВР заради лошата работа на "кадри" ,с мъже на място няма,как да се случи,защото нито те ще си го позволят,понеже разчитат на такива служители,нито самите служители ще го позволят,защото,както казах са мъже на място:))
сигма3
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса