Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
кпц написа:Апелативният съд оправда съдия Николай Стефанов за подкуп
http://legalworld.bg/57042.apelativniia ... odkup.html
dakota_ написа:Не го хваля, само сравнявам, че от онова време до момента вместо да има еволюция, да сме израснали и да живеем по-добре, повечето хора живеят по-зле. За себе си не мога да кажа, че съм по-зле, но като цяло хората, които създадоха този национален капитал, това национално богатство, което беше разграбено и отиде в ръцете на една шепа хора, сега живеят най-зле.
В същото време тия хора продължават да гласуват точно за наследниците на тези, които разграбиха държавата и ги оставиха да мизерстват.
kermit написа:....
Точно това правиш хвалиш тоталитарната държава и терора по времето на комунистите. Самият ти си бил милиционер .....
Мнениеот kermit » 08 Ное 2016, 20:27
Това е изказване на типичен гербераст, жива политическа агитация от служител на МВР!
kermit написа:кпц написа:Апелативният съд оправда съдия Николай Стефанов за подкуп
http://legalworld.bg/57042.apelativniia ... odkup.html
То апелативнияят съд кой ли не е оправдал. Това не е ли приятелят на дакота, който толкова защитаваше, че е честен магистрат. Дано последната инстанция да отмени решението на АС и да остави в сила присъдата. Сигурен съм, че е искал пари и е корумпиран съдия.
kermit написа:dakota_ написа:Не го хваля, само сравнявам, че от онова време до момента вместо да има еволюция, да сме израснали и да живеем по-добре, повечето хора живеят по-зле. За себе си не мога да кажа, че съм по-зле, но като цяло хората, които създадоха този национален капитал, това национално богатство, което беше разграбено и отиде в ръцете на една шепа хора, сега живеят най-зле.
В същото време тия хора продължават да гласуват точно за наследниците на тези, които разграбиха държавата и ги оставиха да мизерстват.
Точно това правиш хвалиш тоталитарната държава и терора по времето на комунистите. Самият ти си бил милиционер и колко ли душуци си изял само ти си знаеш, но не завиждам на хората, които са имали работа с теб.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта