В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот MaverickBg » 28 Май 2012, 20:34

Куче пробяга 1700 км за 24 дни заедно с колоездачи

Куче пробяга 1700 км по време на велосипедна надпревара, която се състоя в Китай, съобщава Би Би Си.
Четириногото измина пътя от провинция Сихуан до Тибет за 24 дни, пробягвайки по 60 км на ден и преминавайки през общо 12 планини.
Кучето, чието име е Шиаоса, се включило в състезанието, след като един от велосипедистите му дал храна.Мъжът Ксиао Йонг дори направил блог, в който описвал приключенията на кученцето, който по време на надпреварата привлякъл близо 40 хил. посетители.Сега мъжът възнамерява и да осинови Шиаоса.Той обаче не е единственият, пленен от чара на пухкавото животно.Други колоездачи също проявяват желание да вземат Шиаоса у дома с тях."С удоволствие бих взел кучето вкъщи. То има нужда от любов и грижи", казва Занг Хенг, който прекарал 20 дни с него.
"Имам специални чувства към Шиаоса, особено след като разбрах, че всъщност не е изгубена.Тя ни е чакала на пътя и изобщо не показа, че е уморена, за цялото време, в което бягаше с нас", обяснява Уанг Зи.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4841311

Впечатляващо, новината много ми хареса. :)
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 31 Май 2012, 00:56

http://www.segabg.com/article.php?id=602531

Изображение

1/5 от митничарите в Свиленград се провалили на теста за лоялност....
А останалите митничари? А капепейците?
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот малкия » 31 Май 2012, 08:19

Не закачай капепейците, а? Ако имаш конкреттна информация, би трябвало да знаеш какво да направиш с нея. Ако нямаш, по-добре си трай. Щото ако почнем с общите приказки от капепейците, ще минем - пак с общи приказки - и през катаджиите, през Икономическа и току-виж сме стигнали и до разследващите. И после ще ти се налага да обясняваш имаш ли сестра...
Изобщо служителите в МВР си имат достатъчно "доброжелатели" извън системата, които да ги хулят по системата "Една жена казала". Мисля, че не е нужно да развъждаме такива и сред нас.
Синдикат

Мнениеот Basaev » 31 Май 2012, 18:37

http://www.dnes.bg/crime/2012/05/31/gri ... esa.160157
Дано и тоя плазмодий да го заврът в миша дупка.
В борбата със здравия разум, победата ще бъде наша....
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот SFS » 31 Май 2012, 22:18

Бошонче пак някакво ще плякват пред очите на слепите от сцената...
Лорд, да разбираме ли че и преди десети ноември образуванието нагънало страната ни , може да се характеризира с определението МАФИЯ (скрита зад лъжливи добри намерения) а днешното и продължение да е скрито в още едно , още по голямо фалшиво добро намерение:)) ???
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Lord » 31 Май 2012, 22:28

SFS написа:Лорд, да разбираме ли че и преди десети ноември образуванието нагънало страната ни , може да се характеризира с определението МАФИЯ (скрита зад лъжливи добри намерения) а днешното и продължение да е скрито в още едно , още по голямо фалшиво добро намерение:)) ???

Да, Стояне, това е моето мнение и то е валидно за целия т.н. цивилизован свят, но кой ли го интересува мнението ми?! Виждам, че и на запад и на изток хората ги вълнува да няма проблем с ипотеките, купона да върви, и да има салфетки, много салфетки...
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 31 Май 2012, 22:44

Все пак те моля да прозреш едно нещо...щом има разлика в качеството, значи има нещо което му помага в амплитудата. Това означава априори, че не всички и не навсякаде са мъскари като нашите, защото аз познавам и едните и другите и го знам от опит и го виждам с очите си...а на теб и на останалите там ще ви трябва малко повече вяра ама не от тяхната в другаря ленин а в Онзи Истински.
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 02 Юни 2012, 12:04

Полицаят, обвинен в сводничество: Накиснаха ме

След като задържаха за сводничество полицая от Икономическа полиция в Гоце Делчев, той изпадна в депресия, съобщи „Струма".

Според сайта Тома Паскалев не се храни, плаче и повтаря: „Накиснаха ме!".

През 2011 година той получи награда от МВР за постигнати добри резултати в работата му като ченге от икономическия сектор на ОД на МВР. Няколко месеца по-късно Паскалев бе арестуван след показанията на млада жена, че я изнудвал и принуждавал да проституира.

Според източници Паскалев е засегнал интереси на влиятелни хора не само в Гоце Делчев, тъй като работел срещу контрабандата на цигари и влязъл в конфликт със заинтересовани лица. Не се изключва и вероятността това да са висши полицейски шефове и да му е направена постановка, пише още сайтът. Малко са хората, които вярват на версията на младата жена.

"Вътрешна сигурност" продължава проверка на работата на Икономическа полиция в Г. Делчев. Проверяват и братът, Николай Петров, на известен в града съдия, заради упражняване на натиск и опит да повлияе на служител от КАТ да прикрие пътно-транспортно произшествие.

От ръководството на ОД на МВР - Благоевград отказват коментар, тъй като все още не е готово становището на проверяващите.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1403452
КОМИСАР

Мнениеот clearly » 02 Юни 2012, 14:25

Lord написа:Полицаят, обвинен в сводничество: Накиснаха ме

След като задържаха за сводничество полицая от Икономическа полиция в Гоце Делчев, той изпадна в депресия, съобщи „Струма".

Според сайта Тома Паскалев не се храни, плаче и повтаря: „Накиснаха ме!".

През 2011 година той получи награда от МВР за постигнати добри резултати в работата му като ченге от икономическия сектор на ОД на МВР. Няколко месеца по-късно Паскалев бе арестуван след показанията на млада жена, че я изнудвал и принуждавал да проституира.

Според източници Паскалев езасегнал интереси на влиятелни хора не само в Гоце Делчев, тъй като работел срещу контрабандата на цигари и влязъл в конфликт със заинтересовани лица. Не се изключва и вероятността това да са висши полицейски шефове и да му е направена постановка, пише още сайтът. Малко са хората, които вярват на версията на младата жена.

"Вътрешна сигурност" продължава проверка на работата на Икономическа полиция в Г. Делчев. Проверяват и братът, Николай Петров, на известен в града съдия, заради упражняване на натиск и опит да повлияе на служител от КАТ да прикрие пътно-транспортно произшествие.

От ръководството на ОД на МВР - Благоевград отказват коментар, тъй като все още не е готово становището на проверяващите.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1403452

Koментирам подчертаното .Не мога да повярвам ,че въпросното лице което има най-много образувани от него за периода досъдебни производства с осъдени лица и влезли в сила присъди е извършило такова деяние което му се вменява.В БГ е нормална практика когато се засегнат интересите на едрите риби, да гледат дадено лице по -всячески начин да го дискридитират и да се отсрани от пътя.Тоя случай си вони .И няма какво да се заблуждаваме и да не изричаме на глас ,че в тая държава която се управлява от човек който нарече пушачите простаци ,всеки един който не играе по свирката или трябва да му се вземе бизнеса бива отсранен от пътя .Справка Г.Ганчев
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 02 Юни 2012, 16:14

Мнение ли искате:)))
Решението е просто но няма кой да го извърши, защото след като се махнах от там, изключих мотора на това РПУ а от там и на дирекцията...
Инак решението: Когато тези баламурници от "нагоре" дойдат и се опитат да разследват някой, който аз познавам по добре от каквито и да било външни или вътрешни "инспекори" и се опитват да "разследват" без да са ме питали дали им разрешавам и без да съм в час с всяка тяхна стъпка...взимам бухалката и ги напращам до банско...от там нагоре ги поемат другите и така от където са дошли..
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса