В МВР има недостиг на кадри

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В МВР има недостиг на кадри

Мнениеот Куче » 06 Яну 2010, 00:04

Прочетох Ви мненията , и какво да кажа ......тъжна , тъжна , ама много тъжна работа. Да кандидастват момчета и момичета за МВР, които не си знаят ЕГН-то , а даже прочетох че и не могат да пишат някой :?
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 06 Яну 2010, 00:16

Няма как,само Образно го казвам,защото сам видях някои работи,както и да е ,сама ще Видиш
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 06 Яну 2010, 00:20

Петя... само заради теб ще променим правилата на форума в мнение да има минимум 4 думи :D
Утре не с метлата, ами някой с прахосмукачката ще мине през темата ;)
И баретата и той с очилата за русокосо.... :lol:
айде лека ви вечер. и умната и русата!
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Deacon Frost » 07 Яну 2010, 21:59

Айде стига бе хора, такива кандидатстващи има ли наистина, малеееееееееееее. Аз верно бях писал че имаше големи лумпели около мене в стаята докато кадровика си пееше инструкциите, ама... чак пък такива случаи да има, не ми се вярва. Срам и позор за такива грешки на природата дето кандидатстват в МВР. Би трябвало по един шамар зад врата и на село в основното да повтарят, в смисъл... хора, нещо много сбъркано има в света ако изобщо се допускат до изпити. Чак започва да ми се губи стимула за подготовка, с такава конкуренция, "победата" едва ли ще е сладка :?
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот osata » 07 Яну 2010, 22:17

Е хубаво се бъзикаем,ама пък чак.... имало такива кандидати..то винаги е имало "веселяци" и подобни, няма незаменими хора...

Има достатъчно кадърни кандидатстващи, убеден съм в това. Естествено, че ядрените физици не кандидатстват в МВР, но пък аз съм виждал колега на 35 години някъде, с две висши образования, работил последно като гл.счетоводител в една фирма и така се получилило, че 5-6 години а може и до сега си е все кат. Е.

Като напишем - малеее, какви кандидати, малеее, какво ще правим... - кадърните момчета и момичета се обиждат, пада им самочувствието и на изпитите ще се изложат, и ще спечелят тези "смешните", които цитираме ;)
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Deacon Frost » 07 Яну 2010, 22:34

:D Оса, споко, в името на спора го казвам, далеч съм много от чуждите паници, мнения и т.н. изобщо външно влияние. Аз в момента май,май, покрай всички теми във форума, само се надявам живот и здраве да имам за партньори свестни и кадърни колеги, дето да не искам да... как да кажа ... да имам пререкания с тях по разни виждания за света по живота или там както се казва ;) , че... последните 3 години като началник в големи фирми, а сега на най-ниското стъпало в МВР, ще бъде голям преход.

Ти казваш че такива образи винаги е имало, ама..това с ЕГН-тата примерно, това е достатъчно за да се промени системата, ако питаш мен и фейсконтрол трябва да има преди изобщо да влизат в стаята на ЧР
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот osata » 07 Яну 2010, 22:44

Знаете ли лафа за дискотеките - не е важно с кого отиваш, а с кого си тръгваш!!! ;)

Тук е видоизменен леко - не е важно как ще влезеш в стаята на ЧР, а кой ще влезе да ти каже името.
Историята познава хора, неявили се на ФП защото ще им се смеят хората да станат полицаи, историята познава хора наркомани и т.н. станали полицаи.....

Освен успех трябва да пожелаем и късмет! А колкото повече незнаещи ЕГН-то си, значи толкова повече шансове за успех, стига да не влизат много хора казващи имена в стаята на ЧР :mrgreen:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Deacon Frost » 07 Яну 2010, 22:53

ТОва последното ми хареса. Каквото и да е ще се напъна на макс за изпити и т.н. дотакава степен че дори самото мотивиране да говори за мен достатъчно. Бях ти казал на лични че не съм квото и да е на пръв поглед, 60 кила съм 176 (май), досега всички ме подкрепят в начинанието, роднини,родители,приятели... всички. Важни са топките, както казват братята Хамериканци.

Тук ми се образува интересен казус Оса. Представи си някой мотивиран и сериозен човек, който... може да си пише ЕГН и знае къде се намира изобщо, но въпреки това иска да опъне някоя дръга връзка просто, за да е сигурен че ще успее, просто защото и той осъзнава, че въпреки искрените му и прозрачни намерения и реални качества може да не се окажат достатъчни, просто... един връзкар бива приет и няма повече свободно място. Подкрепяш или и такъв кандидат е под ножа според теб ?

П.П. Сега видях че изпозлвам често "просто", ама то... истинските неща са си все такива, прости. ;)
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот osata » 07 Яну 2010, 23:04

Deacon Frost написа:Тук ми се образува интересен казус Оса. Представи си някой мотивиран и сериозен човек, който... може да си пише ЕГН и знае къде се намира изобщо, но въпреки това иска да опъне някоя дръга връзка просто, за да е сигурен че ще успее, просто защото и той осъзнава, че въпреки искрените му и прозрачни намерения и реални качества може да не се окажат достатъчни, просто... един връзкар бива приет и няма повече свободно място. Подкрепяш или и такъв кандидат е под ножа според теб ?

П.П. Сега видях че изпозлвам често "просто", ама то... истинските неща са си все такива, прости. ;)

В момента чета моята история от първия ми опит да вляза в МВР.
Много мога да разказвам, но това е минало, ако не се бе случило така, аз сега нямаше да съм това, което съм, живота ми щеше да е коренно различен. Дори благодаря на тези, които ме прецакаха....
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Deacon Frost » 07 Яну 2010, 23:31

Т.е. бил си прецакан при първия ти опит да те приемат и след това си йм го натаковал в лицето на следващия прием ?
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България