от PAOLON » 08 Ное 2015, 01:13
И,кво сега?
Бивш негър и бивш Полицай - няма!
Когато стане дума за протести на полицаи, кръвта ми започва да ври, нищо че от 4 г. съм в пенсия. Една ретроспекция, през призмата на моя поглед. Всичко започна от вътрешният интернет на МВР, после се включи много дейно policeba4ka.Там започнаха комуникациите между нас в по-голямата си част като дейност. вдигна ни- кучето , копривата и да ме извинят другите,от нашата дирекция. В саита най квалитетните бяха - малкия, РОСИ,ЦВЕТЕ, DRED, Lasthero, Mi6o, Shadoo, Madcop. ORTO, KIM, BAGERA,GENTACO и още, и още,да ме извинят останалите. Бяхме ентусиазирани, мислехме че отваряме нова страница в системата МВР, нооооо, при неуспешна дуспа вратарят казва - греда. Започнаха чистки по места, ГРАНИЧАР се самоуби, Lasthero го набутаха в трета глуха защото не пожела да напусне под натиска на началниците си, историята на създаване на СФСМВР, е достойна за филмова режисура. малко са тези-странични "наблюдатели" които ще го осъзнаят, за тях ПОЛИЦАЙ е синоним на корупция. До някъде са прави, защото в момента, че и от две десетилетия на сам си е така. Чак когато се пенсионирах разбрах че за да станеш полицай се е искало да си платиш, било е 1200 лв.после прераства в 3000 лв. беше шок за мен и тези колеги чиито деца се явяваха на конкурс за започване работа в МВР. Интересното е че тогава не приеха нито едно дете на бивш служител от МВР а други кандидати на които родителите са били били тясно свързани с контингента, такива които са имали и са платили - 1500 на ръка и 1500 в партийната централа. Когато сме били в системата подписвахме документи за конфиденциалност, но излиза че е било за да не разбираме нищо какво се случва в системата. Та, да се върнем на протестите, тогава БСП започна да разбутва структурата на МВР , ние се вдигнахме тогава срещу "БСП", разбира се тогава ГЕРБ, бяха току що прохождаща и търсеща пролука, аргумент или основа за изграждане и показ. Същите са спонсорирали ( разбрано след време) всички транспортни разходи за да започне една ферментация в държавата - аргумент за предсрочни избори. Тогава МВР министър беше Миков. Парадокса сега е :http://bulgarski.pogled.info/news/69042/Sindikalnite-organizatsii-v-sektor-Sigurnost-poiskaha-sreshta-s-levitsata?utm_source=latest
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.