Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
кпц написа:Тогава и аз още утре подавам оставка и чакам оферти.
39-годишен полицай от Охранителна полиция в Монтана е заловен да шофира в пияно състояние. Пробата за алкохол е отчела 3,11 промила.
До приключване на разследването полицаят е отстранен от служба, казаха от ръководството на Областната дирекция на МВР в Монтана, цитирани от врачанския вестник "Конкурент".
39-годишният Росен К. е задържан след сигнал на граждани на телефон 112 на 28 април вечерта. Полицаят бил на кръчма в жилищен комплекс „Плиска”, след което се качил в автомобила си – марка „Деу”, но ударил две паркирани коли.
Пристигналият на място патрул е направил проверка с дрегер на полицая, който отчел 3,11 промила алкохол.
Росен К. работи в полицията над 10 години, като по неофициална информация това не е първият случай, при който той е шофирал в пияно състояние.
След приключване на дисциплинарното производство, най-вероятно служителят ще бъде уволнен.
Само преди дни Бургаският окръжен съд осъди на 11 години затвор граничния полицай Костадин Стоянов, който на 11 септември м.г. прегази и уби на място 11-месечната Красимира. Според съдебната експертиза реакциите на граничния полицай са били забавени, тъй като е употребил алкохол, карал е с превишена скорост и е пушил канабис преди да седне зад волана.
dakota_ написа:Език на юрист възпитаник от юридическият факултет на СУ "Климент Охридски"... На такъв език може да завидят възпитаниците на СМУ и Магнаурската школа в СимеоновоНякои биха възкликнали - И ние сме се учили,но това момиче се е изпедепсвало
Елена написа:dakota_ написа:Език на юрист възпитаник от юридическият факултет на СУ "Климент Охридски"... На такъв език може да завидят възпитаниците на СМУ и Магнаурската школа в СимеоновоНякои биха възкликнали - И ние сме се учили,но това момиче се е изпедепсвало
Езика ми е на човек служещ под покрива с н-к на РУ възпитаник на Магнаурската школа в Симеоново. Нали казваш младите да се учим от хора като вас завършили СМУ и Магнаусрската школа. Това е част от репертоара ви и то малка частица от окена от мъдрост,които ни залива покрай вас
Елена написа:
Езика ми е на човек служещ под покрива с н-к на РУ възпитаник на Магнаурската школа в Симеоново. Нали казваш младите да се учим от хора като вас завършили СМУ и Магнаусрската школа. Това е част от репертоара ви и то малка частица от окена от мъдрост,които ни залива покрай вас
малкия написа:Елена написа:
Познавам доста колеги, които почти се давят в подобни "океани" от мъдрост. (Източниците, между другото, не винаги са випускници на СМУ или Симеоново. И он ВНВУ има немалко, че и от СУ се срещат. Вероятно някои, дето твърде усърдно са се учили и са надминали учителите си.) Въпреки това някак успяват да се изразяват повече или по-малко нормално.
Едно ще ти кажа, пък ти както щеш ме разбирай - грубият език и квалификациите не са аргументи. Пишейки по тоя начин, обиждаш най-напред себе си (освен ако това не е нормалният ти изказ, в което се съмнявам), а после - и тези, които четат.
Елена написа:малкия написа:Елена написа:
Познавам доста колеги, които почти се давят в подобни "океани" от мъдрост. (Източниците, между другото, не винаги са випускници на СМУ или Симеоново. И он ВНВУ има немалко, че и от СУ се срещат. Вероятно някои, дето твърде усърдно са се учили и са надминали учителите си.) Въпреки това някак успяват да се изразяват повече или по-малко нормално.
Едно ще ти кажа, пък ти както щеш ме разбирай - грубият език и квалификациите не са аргументи. Пишейки по тоя начин, обиждаш най-напред себе си (освен ако това не е нормалният ти изказ, в което се съмнявам), а после - и тези, които четат.
Знам,че за повечето неща си прав,но ела разпитай днес 10 мангусти,които като им говориш на ВИЕ казват,"Ма аз сам бях ма госпожо,кои вие" и накрая като му скръцна със зъби и го нахокам хубаво и се оказва,че съм оцелила верният тон
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта