В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот Basaev » 08 Дек 2011, 20:58

В борбата със здравия разум, победата ще бъде наша....
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот MaverickBg » 08 Дек 2011, 21:00

По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Basaev » 08 Дек 2011, 21:02

В борбата със здравия разум, победата ще бъде наша....
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот MaverickBg » 08 Дек 2011, 21:04

Едновременно публикувахме новината. Такива новини хич не ме радват, въпреки че показват, че се върши работа.
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 08 Дек 2011, 21:09

MaverickBg написа:Едновременно публикувахме новината. Такива новини хич не ме радват, въпреки че показват, че се върши работа.

А мен ме радват! Показват, че работим и няма свои и чужди, а има съвестни граждани и правонарушители.
КОМИСАР

Мнениеот MaverickBg » 08 Дек 2011, 21:12

Lord написа:
MaverickBg написа:Едновременно публикувахме новината. Такива новини хич не ме радват, въпреки че показват, че се върши работа.

А мен ме радват! Показват, че работим и няма свои и чужди, а има съвестни граждани и правонарушители.

Аз също се радвам, но факта, че полицай е замесен и то точно с разпространението на наркотици си е тревожен.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 08 Дек 2011, 21:17

MaverickBg написа:..........
Аз също се радвам, но факта, че полицай е замесен и то точно с разпространението на наркотици си е тревожен.

Така е приятел, но е и факт, че точно полицаи го разкриват и задържат. Полицията работи, задържайки престъпниците, независимо от тяхната професия! ;)
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 08 Дек 2011, 21:39

...i kato znaem 4e u nas vsi4ko ima ogledale obraz i moge6 da si napasne6 kartinkata:))) 8-)
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот PAOLON » 09 Дек 2011, 15:59

Lord написа: полицаи го разкриват и задържат. Полицията работи, задържайки престъпниците, независимо от тяхната професия!

Да бе, да ама не.Кой назначава наркомани в МВР?А, по случая си мисля,че нещо или се е объркало или ....... ;) не казвам.Lord знаеш ,че нищо скрито няма.Дали не са знаели за него?Всичко се знае,просто се чака момента.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 09 Дек 2011, 17:14

PAOLON написа:
Lord написа: полицаи го разкриват и задържат. Полицията работи, задържайки престъпниците, независимо от тяхната професия!

Да бе, да ама не.Кой назначава наркомани в МВР?А, по случая си мисля,че нещо или се е объркало или ....... ;) не казвам.Lord знаеш ,че нищо скрито няма.Дали не са знаели за него?Всичко се знае,просто се чака момента.

Цъ! Не вярвам в конспирации. По-вероятно е да е започнал след като е назначен, но ако не е вината би следвало да е в мл.КР и мл.ПИ по местоживеене/работене. ;)
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса