В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот Lord » 27 Апр 2011, 20:52

kkarakashev написа:Хванаха Елена Петрова пияна зад волана
При теста с дрегер са били отчетени 1,3 промила алкохол в кръвта - доста над позволените 0,5 промила и малко над важната граница от 1,2 промила, над която отговорността става наказателна. "Готова съм да си понеса последствията. Ние сме като всички нормални хора и за нас няма извинение, когато сгрешим.

С риск да си навлека негативи - очарован съм. Най-после някой, който не си е повярвал, не се е взел на сериозно и е готов да носи отговорността.
От мен - поздравления и съвет към наказващият колега, АКО НАИСТИНА Е ПОД 1.2 ПРОМИЛА - МАКСИМУМА, КОЛЕГА!
КОМИСАР

Мнениеот ТРЕЗОР » 27 Апр 2011, 22:18

Lord написа:
kkarakashev написа:Хванаха Елена Петрова пияна зад волана
При теста с дрегер са били отчетени 1,3 промила алкохол в кръвта - доста над позволените 0,5 промила и малко над важната граница от 1,2 промила, над която отговорността става наказателна. "Готова съм да си понеса последствията. Ние сме като всички нормални хора и за нас няма извинение, когато сгрешим.

С риск да си навлека негативи - очарован съм. Най-после някой, който не си е повярвал, не се е взел на сериозно и е готов да носи отговорността.
От мен - поздравления и съвет към наказващият колега, АКО НАИСТИНА Е ПОД 1.2 ПРОМИЛА - МАКСИМУМА, КОЛЕГА!

Преди малко по БТВ новините даваха интервю .......отвратен съм от държанието на тази пача , държа се толкова мазно и нагло , като според думите и " какво толкова е станало ".......ами нищо преди няколко дена с по малко промили алкохол бяха убити 6 деца......
ТРЕЗОР
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Meteor » 27 Апр 2011, 22:31

ТРЕЗОР,ти какво очакваш от Европейска държава,която толерира пиян шофьор убил хора,като оправданието е,че бил Световен шампион по някакъв вид спорт/в случаят-фигурно пързаляне/...!?
Аватар
Meteor
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Хела » 28 Апр 2011, 09:47

ТРЕЗОР написа:Преди малко по БТВ новините даваха интервю .......отвратен съм от държанието на тази пача , държа се толкова мазно и нагло ......

Гледах го и аз се почувствах по същия начин! Даже почнах да си мисля, че всичко е измислица, за да си направи пиар. Не повярвах, че може така противно и лицемерно да се държи публична личност, хваната в сериозна издънка. Вместо да се засрами, тя се ухилила все едно я номинират за Оскар, егати! :evil: "Ще си понесяла последствията". Пфуууу, верно наглее!
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dsuzunov » 28 Апр 2011, 14:21

Представяте ли си, ако пробата беше над 1.2 промила и Елена Петрова цъфне на стола за полицейска регистрация, с номер пред гърдите, с дактилоскопен лист и намазани с мастило ръце.
Каква ли щеше да и е реакцията :shock:
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Adriana » 29 Апр 2011, 10:12

dsuzunov написа:Представяте ли си, ако пробата беше над 1.2 промила и Елена Петрова цъфне на стола за полицейска регистрация, с номер пред гърдите, с дактилоскопен лист и намазани с мастило ръце.
Каква ли щеше да и е реакцията :shock:

Е каква, каква.... Щеше да позира като за снимка и да си представя, че оставя отпечатъците си на Алеята на славата. :lol: :lol: :lol:
Adriana
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 29 Апр 2011, 18:07

Е.Петрова нказана с цялата строгост на закона http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=872253 Интересни коментари за наказанието,но да изчакаме да видим дали ще обжалва нак.постановление пияната кака.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Росица » 30 Апр 2011, 12:57

http://news.ibox.bg/news/id_1101306445
"Според запознати той няколко пъти е бил задържан за притежание на наркотични вещества, още преди да влезе в редиците на силовото министерство"
А според мен няма да е лошо,същите тези запознати да ни кажат кой го взе на работа в гореспоменатите "редици".........
Всички права са следствие на предхождащите ги задължения !
Аватар
Росица
Нов
Нов

Мнениеот PAOLON » 30 Апр 2011, 13:11

Росица написа:А според мен няма да е лошо,същите тези запознати да ни кажат кой го взе на работа в гореспоменатите "редици".........
Да кажат и кой се е обадил за него.И накрая всички вкупом да си понесат отговорноста заедно с него.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Росица » 30 Апр 2011, 13:44

ninja написа:Ще кажат, ама ... друг път! :oops:

Ще чакаме пак другия път ли :D
Всички права са следствие на предхождащите ги задължения !
Аватар
Росица
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса