ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот Raptor » 12 Ное 2009, 12:11

Един специалитет!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Хелоуин беше преди няколко дни, но по принцип става и за други поводи!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот Adriana » 12 Ное 2009, 15:47

Бррррр, изгаряне трета степен :oops: . Да му се отяде на човек! :evil:
Adriana
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 12 Ное 2009, 17:00

Ааааааааааааааааааа, все едно откъсната изгоряла ръка :?
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 12 Ное 2009, 17:44

споко бре :mrgreen:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 12 Ное 2009, 20:24

Raptor написа:Един специалитет!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Хелоуин беше преди няколко дни, но по принцип става и за други поводи!

Огладнях - това ще е много вкусно ....

Нали знаете - външният вид понякога лъже ;)
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот SYNOPTIK » 12 Ное 2009, 22:16

"Ръката на Фреди Крюгер"-така би трябвало да се нарича тази вкуснотия и мисля да я пробвам.
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот doznatel1 » 12 Ное 2009, 22:37

SYNOPTIK написа:"Ръката на Фреди Крюгер"-така би трябвало да се нарича тази вкуснотия и мисля да я пробвам.

Мисля да повърна :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 12 Ное 2009, 22:39

Тобро отро на вситшки.
указя се тше мъгарято не е болну. Барналу е уголяна житса с ток и са налектрезиралу, има едни трафупоз на пулету, и од там стъртшат некви житси може и да е гризал житсите,знам ли, ко дъфтши кат пъсе ма ша уживеи, тшуда са тос дофтур как расбара тше гу е удриалу ток за да оригвя, сигур и тои кат бара житсите уригля. претписа некви лекарства с електрулити да са расмагнетязирало, ас са тшуда што тселуто с пироня и козяната настрафнала, а по интярезното е тше дърпа карутсата без да е фпрегнату, даж кат минаф прес гаратя зе да дарпа и вагоняте с релсата батка, а ошде по интерезнуто е тше къд му закатших един гувурител ут телофна слошалка фата радиу хуризонт..

аку си ходим ф 14.00 тшаса ше му напраия пударак,ма не съм решил ко,то мъгаря на ко ша са зарадвя.. сетиф са ша гу искапиа, штод мръсну,ут какту гази у унаиа локф, ша распана маркутшите даж и с умекутител ша го натаркам, да му стане мекя козяната батка, вии са смеите ма знаите ли куга са стрижят мъгарятата, а снаите ли ко знатши "пърле"? тъи тше нема ништу лошу. После кат гу искапиа ша гу пудсушя

Другу& ситшки са уплякват тше улитсите били с дубкя, у моиту селу нема дубки штод нема ъсвалд за да има дубка,саму на тсентара има ъсвалд, преди 6 гудини си напрайф едно мепесе с три гуми,триколка батка тва утпред е матор и узад диван с гуми устрани,утгоря има бритсенд, утпред си служих един наилом,ма кът завъли и ништу се не види,махнаф гу и турнах дуграмя двукатна дървена - оникалну. Наи трудну ми беше да гу карам, штод кат има дубка задалжителту влезаш у неиа - штод са три гуми ендата е у средата.

ква е тас мода сътлитни тшинии, аз пак си напраиф си сатлитно курито, и мое ви кажя тше фатам ситшку, ма куритуто е ут унеиа кулитшки за пиасак и вар де са мъкне. глеам тше тшиниите има нешту де стъртши с неква тобка ли кое и излиса кабял ут там, и ас турнах и трипрътшки ърматура ут едни бигли ги исправих с тшука, и у краиа закътших един фенер с бътериа да святи,муншах кабял да гу зарешда и оште 1 кабил да гу свържвам с радиузапетаиката и тезевилура. са кат мине хекилоптер ил съмулед мое види де е каштата на космьио. Фатам радио хоризонд и с нетърпения тшакам да доде неделя да тшуя врямето за сетмитсята. и тезевилура фата радиукънали, праиа си стереу кат гу пускам зайно. ма един пат падна грамутевитса и тотшно моиту куриту утсели, ма аз снам и съм турнал курави бошони, нема житшки, направу съм гу напраил зднраф бошон вътре нема житшка е стуманена 6та струна ут на кмета контрабаса, батка тас струна е многу здрава прабвах да е скъсам с теслата,напрау е пудтби стаяна кат гребян, са с неиа тшеша мъгарято=

:D :D :D :D

P.S. Аз не съм Космю.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 12 Ное 2009, 22:41

тас темя Общи компютърни въпросие интересна

на ваз е лесну,иматя мудерни конпиутри, моиа е марка респром, тежи три тона,пударк ми е,натвариха гу с мутукар у камьон-съмусвал дет е карал преди туй вар, у нас си гу растварих с лябетка, расгледаф го и има нмого интяресна архитефтура рематси, валуве забни кулелята, има и иупи ез - на нафтя с ухлашданету и кунбинирану, с перка и ънтифрис чугунян радиатур,има нмогу ланпи,ут магязина купувам къшони, кат гу пусна и гасне усветлениу у селу.на моиа конпиутар уператсионата сестема е на некфи ленти с дупки на рола, и се сахраниавам у тшувал и къшон. ас немам пруплеми с вирузи, штод не мое са зарази лентята. утидух при един пруграмиз да ми напраи игра за конпа,и оня тсел месетс дуптши с едно шилу енди такивя ленти, батка пет килумерта хъртия исхаби за енда игра некаф пъзел.знаите ли кък са прай копие на тъквас игра? Тселиа ми таван е пален с игри.саму пруграмата кълкулатор е два тшувала, и с тос кълкулатур сметнаф тше аку исполсвам тас хъртиа кат туалетна, ша имам ду 2154гудина. Пуратшал сам на пруграмиза да му напраи тру пруграми парвата е интернят броузер,вторята скупе, третята е за писяне с трънслятур на думи и ше е крастя Рънпад, за тес пруграми ми искат един тон хъртия, и девендесе килуметря наилон. тос наилон билу нешту за угледала ли ко там неснам, сигур пруграмизите ша са углеждат.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 12 Ное 2009, 22:41

Тема "Направи си сам"

Застудия- у сабута решф да си напраиа мудерну утупление. Зех три стари петшки ендата нафтува а дргата за дарва и енда ъкуморирашта и тревбаше да ги преръбота -ут нафтувата да е нъпраа за дърва, а тас за дарва нафтува ,тъка изкормих нафтувата исвадих и къзантшету де са сапвя нафтъта и гу закуваф на стената. утрязаф ут лузарскъта праскатшка унас търба дет пръска и е мушнаф утдолу на къзантшету огънаф е и онси край дет пръска гу нафриах у дупката утгоре на петшката с дарва- и е гутова, у петшкат турнах енда купитшка да капе у неиа, а укулу неа наредиф тухли ут ъкуморирашта - дъ ъкумулира топлу. Напраиф е штод ше се топлиа с олиу вместу нафтя,имам един пуснад коиту има густилнитса и многу пържи с олиу и ми гу дава ефтинку. А тас петшка дет беше нафтува е гутова за дарва. е батки кат е запалиф къпака стана биал. Имам многу идеи за нъправи си сам, аку знаите баниата у двора кък ша е праиа ..
.Давам идеибескорястно

тас тема е пуснах за дане праите глупусти кът мен. прулетта си зех отпукс 20дни и решх да си напраиа водусборник - да събирам дашдовнята вуда у съдуве да мога си пуливам дворо бес пъри. тъка купиф два будоня секи пу един кобик и требваше ги закупаиа у дворо. тсела отпукска купах дубка,хоръта си пучивад,космю купай. питнази дни купах и е искупах. ммушнах ги у трапо, ма преди туй ги напраих скътшени садове- кат са пълни единиа и друтгаиа и тои. искупах кънали да прекаръм тръбите ут улутсите ду бидонято. мунтирах и помпа. сичку ми ислезна осямстотян лева. сега кът напраиа сметката ислиза следнуто- 1кобик вуда ут тшешмата е 1лев,тес бидоня ка са напълниат са зъ два лева вуда. в гудината аку са пълни4 пъти са8 лева, на гудина 8 лева икуномиа,слет 100гудини ша ги исбиа и ша съм на петшалба ..... тъка тше питаите.
забраих да ви кажа тше сега у тсентъра на дворо имам плънинка пръста ут дубката, кат зъвали сниак са парзалиам с наилон.

:D :D :D :D :D

Космю е ВЕЛИИИИК!
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите