Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
kkarakashev написа:Относно тази ситуация (жип и мерцедес в сф предполагам), ако имаше камера (а може и да има) надали нямаше да цъфне истината. Има статия в dariknews за тази случка. даже и по бтв ще го дават. - новините в 22ч./ 16.03.2011
http://www.monitor.bg/article?id=283281Най-малко 9 патрула излизат всеки ден за 8 часа на най-опасните пътни артерии в столицата, за да дебнат джигити. Екипите не само искат документи, но и обслужват катастрофи.
Задължително един от тях
ДЕБНЕ В УЧАСТЪКА МЕЖДУ МС И БОЯНА
където има денонощно включени камери. Този маршрут се следи най-строго, защото по него минават кортежите на първите мъже в държавата. „Това е и причината трасето да е единственото в София, което служителите от видеоконтрола следят в реално време. Те стоят пред мониторите нонстоп и гледат за джигити. Когато засекат такива, незабавно се обаждат в КАТ, за да продиктуват регистрационния номер на автомобила, марката и цвета му”, разкриха от Пътна полиция. След това патрулът, който се намира най-близо до мястото на нарушението, причаква провинилия се и му съставя акт.
zzuzi написа:Благодаря за отговорите.Малко развитие-след малко...много размотаване между застрахователи и КАТ и докато се разберем на кой какви документи му трябват днес подадох молба в КАТ за служебна бележка с която да докажа на застрахователите,че виновното мпс е...виновно и да заведа щета.Проблема е,че жената на деловодството ми даде входящ номер и ми каза да отида след 1 МЕСЕЦ да видя до къде са .А още през февруари като не се знаеше точно каква бележка ми трябва ми казваха,че до 1 месец ще са извикали виновния и ще мога да се оправя със застраховатеите.Още по-неприятното е,че аз в най-скоро време(близките 2 седмици) трябва да съм оправил колата,а оправя ли я,логично няма кой,как и защо да ми заведе щета.И общо взето се получи някакъв много гаден затворен кръг,крайният резултат от който може да е да се наложи сам да си оправя колата.
Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта