СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот kkarakashev » 16 Сеп 2010, 16:10

Около 600 някъде. Още не сте в системата и важното е колко е заплатата ?!?!? Или искаш да си полицай или искаш да работиш за пари. Ако е за пари........ объркал си службата. Ако е за това , че те влече, е друго.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот todor92 » 17 Сеп 2010, 23:30

kkarakashev написа:Около 600 някъде. Още не сте в системата и важното е колко е заплатата ?!?!? Или искаш да си полицай или искаш да работиш за пари. Ако е за пари........ объркал си службата. Ако е за това , че те влече, е друго.

не е за парите/
todor92
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 18 Сеп 2010, 11:55

СОБТ е частица от МВР, а в МВР има всичко друго, освен пари. Всъщност никъде по света няма богати полицаи..., факт! ;)
КОМИСАР

Мнениеот osata » 18 Сеп 2010, 18:47

Lord написа: Всъщност никъде по света няма богати полицаи..., факт! ;)

Алберто Томба правеше изключение ;) , всъщност, той дали вече се е пенсионирал?
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 18 Сеп 2010, 19:42

osata написа:

Остави го този катаджия Оса. ;) :D
КОМИСАР

Мнениеот osata » 18 Сеп 2010, 22:06

Lord написа:
osata написа:

Остави го този катаджия Оса. ;) :D

Катаджия, ама виж има го в сайта на Карабинерите - www.carabinieri.it - http://www.carabinieri.it/Internet/Arma ... ue+Storie/

Аз мога да ти посоча много колеги, постигнали световни спортни успехи, ама......
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот kkarakashev » 20 Сеп 2010, 20:33

До сега гледах филма на БНТ "Отрядът: Операция спасяване" Хубаво филм и то реалистичен.
Само не можах да разбера защо някой от лицата на участниците в него не бяха скрити. Поне от кадрите останах с впечатление , че те са действащи командоси ,а се разпознаваха. Командир и зам. командир на СОБТ добре ,но на другите ?!?!?!? Началник група "Алфа" с маска, началник група "Браво" без маска. Няколко от командосите също се разпознаваха доста добре визуално.
Има ли вероятност да са "статисти" или ..... някой пак е пропуснал да ги скрие.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 20 Сеп 2010, 22:02

Не , истински са , просто се показаха лицата на командоси , които изпълняват определени ръководни функции с лицата си , тоест това е "лицето" на СОБТ.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот sylvi » 23 Сеп 2010, 22:18

Здравейте! Видях че сте споменали филма на БНТ за СОБТ. Наистина хубав и интересен филм. Имах честта да го гледам редом до командос от СОБТ :) и не знам дали аз трябва да оценявам работата на журналистите от БНТ, но наистина аз и съучениците ми останахме учудени, защото за времето в което бяхме с командоса и разговаряхме с него, той не каза и името си. Във филма обаче, голяма част от участниците в него могат да бъдат разпознати по лице, глас, а на някои чухме и малките имена. Въпреки всичко филмът е интригуващ и доколкото знам друг такъв не е правен досега. На момчетата като todor92 мога да кажа, че трябва да искат да бъдат командоси не заради парите, а заради тръпката, заради дълга. От това което чух преди няколко месеца, разбрах че момчетата които работят там или една голяма част от тях са все хора, които са честни и добронамерени. Те надали са там, за да кажат "Ето вижте ме, аз съм барета." Затова ако наистина искате да станете командоси, направете го, но с ясната мисъл, че го желаете със сърцето си. Не го правете само за да се изфукате, защото това не е лека професия и след време може и да ви дотегне. Тогава, обаче, когато започнете да съжалявате за избора си, може да е твърде късно, за да поемете по друг път. :)
P.S. Мнението ми стана малко като лекция, за което се извинявам, но това е истината. :)
sylvi
Нов
Нов

Мнениеот todor92 » 23 Сеп 2010, 23:37

Филма го има в замунда"Отрядът. Операция спасяване"

охраната на министъра на мвр и на премиера хора от отряда ли са
todor92
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България