СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот osata » 22 Юли 2010, 23:40

Защо вече не качвате клипове бре??

Учение по обезвреждане на отвлечен самолет
Летище София

http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот osata » 22 Юли 2010, 23:42

Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот osata » 22 Юли 2010, 23:48

todor92 написа:Къде/каква специалност трябва да кандидатсвтам , за да се доближа до Special OPS Missions /за висше/

Това устройва ли те?

http://www.youtube.com/watch?v=mjuwJpEXfvQ

Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 24 Юли 2010, 00:29

osata , мерси брат,мерси :) Интересно клипче,нещо явно не съм го намерил аз ,та ти Благодаря
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот psychooo » 27 Юли 2010, 14:28

Здравейте! Виждам,че тук има действащи и информирани хора работещи в системата на МВР.Като по-големи и с по-голям опит от мен бих искал Вашето ценно за мен мнение.Аз съм на 21 години , уча във Варненски Свободен Университет специалност-Национална Сигурност и завърших първата година от обучението си.Имам планове тази година да започна работа в някое от районните полицейски управления в гр.Варна.Живот и здраве правя планове на 24-25 год вече да съм завършил образованието си и едновременно да имам 3 год стаж в системата на МВР.От доста години мечтая и живея единствено за деня ,в който ще прекрача прага на СОБТ.Спортувам от години много усилено. Тук е момента да помоля за Вашето компетентно мнение, да ли вървя по правилния път към моята цел и дали го одобрявате като цяло.Благодаря Ви предварително!
Последна промяна psychooo на 27 Юли 2010, 15:23, променена общо 4 пъти
psychooo
Нов
Нов

Мнениеот slaron » 27 Юли 2010, 14:50

psychooo написа:Здравейте! Виждам,че тук има действащи и информирани хора работещи в системата на МВР.Като по-големи и с по-голям опит от мен бих искал Вашето ценно за мен мнение.Аз съм на 21 години , уча във Варненски Свободен Университет специалност-Национална Сигурност и завърших първата година от Убочението си.Имам планове тази година да започна работа в някое от районните полицейски управления в гр.Варна.Живот и здраве правя планове на 24-25 год вече да съм завършил образУванието си и едновременно да имам 3 год стаж в системата на МВР.От доста години мечтая и живея единствено за деня ,в който ще прекрача прага на СОБТ.Спортувам от години много усилено. Тук е момента да помоля за Вашето компетентно мнение, да ли вървя по правилния път към моета цел и да ли го Удобрявате като цяло.Благодаря Ви предварително!

Като начало - наблегнете на граматиката! ;)
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот osata » 27 Юли 2010, 16:55

psychooo написа:Здравейте! Виждам,че тук има действащи и информирани хора работещи в системата на МВР.Като по-големи и с по-голям опит от мен бих искал Вашето ценно за мен мнение.Аз съм на 21 години , уча във Варненски Свободен Университет специалност-Национална Сигурност и завърших първата година от обучението си.Имам планове тази година да започна работа в някое от районните полицейски управления в гр.Варна.Живот и здраве правя планове на 24-25 год вече да съм завършил образованието си и едновременно да имам 3 год стаж в системата на МВР.От доста години мечтая и живея единствено за деня ,в който ще прекрача прага на СОБТ.Спортувам от години много усилено. Тук е момента да помоля за Вашето компетентно мнение, да ли вървя по правилния път към моята цел и дали го одобрявате като цяло.Благодаря Ви предварително!

1. Малцина са хората завършили тази специалност във ВСУ и работещи в МВР, още повече като инспектори.
2. Специалността ЗНС е по-подходяща за ДАНС, където вече дори и завършилите в Академията на МВР - сигурност не ги вземат.
3. Не разбрах тези 3 години стаж за какво са нужни при завършването на висше образование?
4. "Имам планове тази година да започна работа в някое от районните полицейски управления....." - плановете са хубаво нещо, ама не зависят само от едната страна. ( едно момче искало да спи с едно момиче, и се похвалило на свой приятел - работата е на 50% уредена, остава и тя да се съгласи :mrgreen: )
5. За СОБТ не ти е нужно висше образование, а определени умения и възможности.
6. Но не на последно място: Когато човек много желае нещо, прави всичко възможно и често го постига.
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот psychooo » 27 Юли 2010, 17:14

Е,как за какво ми е стаж в системата на МВР? ... нали за СОБТ трябва да имаш стаж 2 или 3 години в системата на МВР (Вие ще кажете колко точно ,защото аз незнам) .. Какъв е проблема да започна като полицай във Варна .. нещо много сложно ли го изкарвате , отиваш кандидатстваш и бачкаш.Има някакви смешни физически изпити и тн. Висшето ми образование е с цел ,когато напусна отряда да не се чудя как да си търся работа.Както казахте Вие защо не ДАНС след СОБТ
psychooo
Нов
Нов

Мнениеот osata » 27 Юли 2010, 17:34

psychooo написа:..как за какво ми е стаж в системата на МВР? ... нали за СОБТ трябва да имаш стаж 2 или 3 години в системата на МВР (Вие ще кажете колко точно ,защото аз незнам) .. Какъв е проблема да започна като полицай във Варна .. нещо много сложно ли го изкарвате , отиваш кандидатстваш и бачкаш.

То така става - всеки ден се събират документи на кандидати - като в централна поща писмата.

psychooo написа: Висшето ми образование е с цел ,когато напусна отряда да не се чудя как да си търся работа.Както казахте Вие защо не ДАНС след СОБТ

Само с тези около 60 думи, които си написал, си скъсан на психото или заключителното интервю. Не че го изкарваме нещо много сложно ;) , ама това е реалността.
Та се чудя, колко години искаш да работиш в районно, колко в СОБТ и колко после в ДАНС.... :D .
А не искаш ли и малко в НСО, и там е интересно? ;)

Майтапа на страна, но с тези си кариерни идеи наистина няма да минеш в конкурса.
Отговора е малко облечен с хумор, ама така сме ние морските ;)
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот psychooo » 27 Юли 2010, 17:43

Ще помоля само за 1 нещо теб и другите във форума .. за СОБТ трябва да си работил в системата на МВР ,така ли е ?! Колко години трябва да си работил в ситемата?! Конкурсите за кандидатстване в СОБТ къде се известяват ?
psychooo
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България