Нестандартни мнения за нас

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Нестандартни мнения за нас

Мнениеот ribaflic » 30 Сеп 2009, 23:58

Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот driver » 01 Окт 2009, 17:19

Днес във ведомствения стол на предприятието,където работя видях да сядат двама полицаи.Най-напред
само с чувство за презрение и погнуса,нищо лично,просто нормален ред на мисли,когато по принцип видя
полицаи,особено ако те са пътни такива ;) .Най-малкото поне е,че в тяхно лице виждам спирачка за парите,които нашето общество и държава трябва да отделя за детски градини,болници,училища,социални домове..После се зарадвах-какво пък,паричките които те отделиха за обяда си нали влизат в касата на компанията,в която работя(аз лично обядвам в този стол без пари).Когато ги огледах обаче,неминуемо изпитах жал към тях заради тяхното физическо положение-тулумите им висяха,а задниците им навдигаха поставените на кръста им белезници.Обърнах внимание на колегата-той каза една две думи в тяхна защита,но аз го отсякох(малко подчинен ми е ;) ).Та не е зле да се обърне внимание на инспектората и на политическото ръководство на МВР дали се покриват т.нар.;в кавички не,ами във фигурни скоби "нормативи за физическа подготовка" на полицаите :D И преди съм виждал сланинести пагононосци,ама чак пък толкоз като днес.....
Докторант в Български ВУЗ,Цивилните хора преди всичко,а полицаите накрая!!!
driver
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот ribaflic » 01 Окт 2009, 17:42

Драйвър, твоето мнение не е нестандартно, то е пропито от неприязън :? .Има и такива служители, които сигурно не могат да покрият физическите нормативи, но не може да слагаш всички под общ знаменател.
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот driver » 01 Окт 2009, 17:46

Благодаря ти за толерантността,тъй нехарактерна за хора от твоя бранш.Нищо лично към никого,този пост е просто...едно мое непретенциозно мнение :?
Докторант в Български ВУЗ,Цивилните хора преди всичко,а полицаите накрая!!!
driver
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 01 Окт 2009, 18:51

driver написа:..........И преди съм виждал сланинести пагононосци,ама чак пък толкоз като днес.....

Ми, така е, като готвят буламачи във ведомствения ви стол, що се чудиш на вида на колегите. ;) Има и други, приличащи на Аполон, ама за тях мълчиш, а?! :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот фиеста » 01 Окт 2009, 19:14

Шофер, прати снимка по бански, та да видиме какъв критерий да гоним за физическа форма. :mrgreen:
фиеста
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 01 Окт 2009, 21:41

Къде си бе driver,изпълзя от мишата си дупка :lol: За различните нива са необходими различни габарити.Да има колеги с наднормено тегло,но тези които служат знаят защо е така,а за теб гледай си там Предприятието и не се коси за нас :mrgreen:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот фиеста » 02 Окт 2009, 00:31

Не си струва, няма да разбере... Сигурно от много седене зад волана го болят хемороидите и за това е вечно кисел. Сещам се къде да го пратя да го излекуват, ама не е прилично да го кажа. :lol:
фиеста
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот PAOLON » 03 Окт 2009, 12:30

фиеста написа:Сещам се къде да го пратя да го излекуват, ама не е прилично да го кажа.
В Анадола ,веднага,но ако е гърчав няма да го харесат. :lol: :mrgreen: :D
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dinkovm » 03 Окт 2009, 21:12

Шофьор , къде се загуби толкова време? Затъжих се за теб и конструктивната ти критика. Вече бях се примирл ,че няма да се регистрираш повече тук. Добре ,че обядваш без пари та ходиш на обяд. В това има нещо полезно .Ако не беше срещнал полицаите в стола едва ли щеше да се сетиш пак да пишеш тук . Познавайки те от стария сайт съм убеден ,че и атлети да беше срещнал пак кусури щеше да им намериш. Добре дошъл отново, без сърказам- липсваше ми. Мненията ти ме интересуват- добър коректив са..............за тези които ги интересува граждаското мнение , макар и тенденциозно и негативно.
Аватар
dinkovm
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Другите за нас