Нелицеприятните факти 1:1

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Нелицеприятните факти 1:1

Мнениеот clearly » 25 Апр 2012, 20:40

BARETATA написа::evil: :evil: :evil: clearly , първо , какъв е тоя " селяк " , който се обръща към колегата с думите
" Снима ли ме , БЕЕЕЕ " ,второ патрулния автомобил не се е скрил в храстите,а се вижда перфектно , просто там МПС-то не възпрепятства движението.Трето , аман от философи , всички които ги дразни МВР и нередностите да заповядат да служат в МВР . Мен , лично ако ме пита с такъв тон , който описах по-горе , все едно такава личност не стои пред мен,призрак е за мен,никакво внимание няма да получи ... :evil:

BARETATA"нямам си на идея кои са тия селяци .Новината я прочетох и реших да ви я постна за да я коментирате .Що се касае до това ,че патрулният автомобил е застанал там за да не възприпятства движението,мога да ти кажа ,че пътя го знам много добре .И нищо не им пречеше да застанат от дясно на еднопосочното платно. .Но там вече ще са на видно място и по отдалеко ще ги забелязват шофьорите и ще намалят.Казвам така защото поне аз не съм забелязвала да се спазва в района около двата моста преди тях и след тях ограничението.Най -добре е в него район да се наслагат камери и директно по пощата глобата
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 25 Апр 2012, 20:58

Както и да е ,ефекта се губи като се вижда патрулната кола , еми да се сложат камери тогава !
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 26 Апр 2012, 21:58

clearly написа:Родната полиция… ни снима от храстите :D

на снимката патрулката , стабилно закотвила се в храстите и снимаща преминаващите автомобили на изхода на Русе в посока София http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... tite-video

Аз патрулка в храсти не видях.
Клипа е смешен, коментарите дважди, всичко заснето е в рамките на урбанизираната територия и километри преди табелата за края на насленото място, т.е. в най-добрия случай позволната скорост е 50 км/ч.

Нищо нередно не видях в действията или стоянката на колегите, като изключа факта, че си позволяват лукса да обясняват на нарушителя, вместо пак да го актуват, защото спря в забранена за спиране зона.

Подобно положение заема същия полицейски автомобил и същата снимачна техника, когато засичат движещите се по бул. " Хр. Ботев", нагоре след "Симовата мелница", застанали пред хотел "Шанс" над булеварда.
Ами ако водачите спазват правилата - няма да има недоволни.

Прав е BARETATA, така трябва!
КОМИСАР

Мнениеот Basaev » 27 Апр 2012, 17:14

В борбата със здравия разум, победата ще бъде наша....
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 27 Апр 2012, 18:53

Basaev написа:53-годишен служител на Столичната дирекция на вътрешните работи е задържан при получаване на подкуп, съобщиха от пресцентъра на МВР.
http://dnes.dir.bg/news/podkup-sluzhite ... 38599?nt=9

Разаследването ще докаже, че е бил агент под прикритие с тайна операция за залавяне на хора даващи подкуп и ще бъде награден с една заплатка за добре свършена работа. ;)
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 28 Апр 2012, 01:11

...... но ако се окаже че ни си права?
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Basaev » 28 Апр 2012, 01:13

Имам чувството че или сина ти или мъжа ти са лежали по затворите и затова толкова крайно го даваш? ......... ама честно? ........ не че аз спестявам кристики ..... ама ти .............
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 01 Май 2012, 14:01

clearly-Разаследването ще докаже, че е бил агент под прикритие с тайна операция за залавяне на хора даващи подкуп и ще бъде награден с една заплатка за добре свършена работа

Basaev написа:...... но ако се окаже че ни си права?

Изказах се така по простата причина ,че в друга медия пише ,че е арестуван заради подозрение, че искал пари за да реши конкретна преписка.Той работи в сектора за борба с икономически престъпления.

По информация на БНР Спасов разследва продажба на цигари без акциз. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4760891
Та би ли ми обяснил следва ли от това ,че е възможно подозрението да се окаже , че е лъжа ?.2 подкупа да е предложен и даден от някой добре облечен бизнесмен 3 да е акция на стопанска опс икономичека полиция за която не е уведомен вътрешният отдел и понеже не е удобен се скалъпва ,че видите ли пък вътрешният отдел хванали подкупен служител?

Що се касае до последващият ти коментар Basaev обръкал си влака .
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 01 Май 2012, 14:11

МВР крие кой и за колко охранява с абсурдни аргументи. Какво ли крият толкова :roll: > http://www.mediapool.bg/%D0%BD%D0%B0%D1 ... 92368.html
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kkarakashev » 01 Май 2012, 17:21

Lord написа:
clearly написа:Родната полиция… ни снима от храстите :D

на снимката патрулката , стабилно закотвила се в храстите и снимаща преминаващите автомобили на изхода на Русе в посока София http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... tite-video

Аз патрулка в храсти не видях.
Клипа е смешен, коментарите дважди, всичко заснето е в рамките на урбанизираната територия и километри преди табелата за края на насленото място, т.е. в най-добрия случай позволната скорост е 50 км/ч.

Нищо нередно не видях в действията или стоянката на колегите, като изключа факта, че си позволяват лукса да обясняват на нарушителя, вместо пак да го актуват, защото спря в забранена за спиране зона.

Подобно положение заема същия полицейски автомобил и същата снимачна техника, когато засичат движещите се по бул. " Хр. Ботев", нагоре след "Симовата мелница", застанали пред хотел "Шанс" над булеварда.
Ами ако водачите спазват правилата - няма да има недоволни.

Прав е BARETATA, така трябва!

Най- интересна ми беше фразата - Снима ли ме преди малко уе. С колко ма снима. Колко е ограничениету.
1- Не мисля, че това лапе ще му стиска да държи такъв тон на полицаи.
2- Този до него, ако беше МЪЖ да беше изкарал камерата/телефона и да снима а не като пу**а да е крие.
3- Това не знам къде в Русе е, но щом е в рамките на града - 50км. Относно до къде важи знака, младежа е прав - до следващото кръстовище, или до знак, който премахва забраната.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Другите за нас