BARETATA написа::evil: clearly , първо , какъв е тоя " селяк " , който се обръща към колегата с думите
" Снима ли ме , БЕЕЕЕ " ,второ патрулния автомобил не се е скрил в храстите,а се вижда перфектно , просто там МПС-то не възпрепятства движението.Трето , аман от философи , всички които ги дразни МВР и нередностите да заповядат да служат в МВР . Мен , лично ако ме пита с такъв тон , който описах по-горе , все едно такава личност не стои пред мен,призрак е за мен,никакво внимание няма да получи ...
BARETATA"нямам си на идея кои са тия селяци .Новината я прочетох и реших да ви я постна за да я коментирате .Що се касае до това ,че патрулният автомобил е застанал там за да не възприпятства движението,мога да ти кажа ,че пътя го знам много добре .И нищо не им пречеше да застанат от дясно на еднопосочното платно. .Но там вече ще са на видно място и по отдалеко ще ги забелязват шофьорите и ще намалят.Казвам така защото поне аз не съм забелязвала да се спазва в района около двата моста преди тях и след тях ограничението.Най -добре е в него район да се наслагат камери и директно по пощата глобата