Нестандартни мнения за нас

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Нестандартни мнения за нас

Мнениеот Lord » 06 Дек 2009, 19:38

monika написа:Вестник "Атака":

От форума policebg.free: Полицаите напускат обидени или мъртви

Не съм му фен, но статията е много силна!

Аз също никога не съм купувал вестника, но смятам, че е редно публикацията да е общодостъпна. Благодаря на monika!
КОМИСАР

Мнениеот КОШМАР » 13 Мар 2010, 14:52

"Тази Нощ ми се обадиха от СОТ, че са се опитали да ми разбият магазина. СОТ бяха там на място, отчетоха случая и го предадоха в полицията. От полицията казаха че няма да поемат случая защото няма установени липси, и отказаха да дойдат. Търси ли си извинение че нямало липси че нямало материални щети и прочието. Материални щети има, ама явно полицията охравяна само собстваното си спокойствие, и тези големи престъпници, които си плащат на полицията, за да бъдат пазени. СРАМ и ПОЗОР за българската полиция, българската полиция е срам,позор и посмешище за полицейската професия по света, българсият полицай, е срам, позор и посмешище с дебел от бездействие корем, и дебел от нагушени подкупи врат, за полицайте по света."

Алоооооо, ми срам и позор си е направо. Едно от многото прочетени мнения в интернет. Идете и вежте бре, не после да ви "кичат" с епитети и какви ли не сравнения.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 13 Мар 2010, 17:48

Със сигурност в повечето случаи изказаните мнения са под всякаква критика оса. Предпочитам да си премълча и ...... /останалото в понеделник :D /
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Бай Ставри » 14 Мар 2010, 12:18

КОШМАР написа:
Алоооооо, ми срам и позор си е направо. Едно от многото прочетени мнения в интернет. Идете и вежте бре, не после да ви "кичат" с епитети и какви ли не сравнения.

Безумие! Граничарска грешка разделя майка от децата й :
http://novinitepro.bg/bulgaria/bezumie- ... ata-i.html
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 03 Май 2010, 21:17

Блогът на Делян Делчев
Трябва много да ви е скучно, щом сте стигнали дотук...

Събота, Декември 13, 2008
Свободен полицейски форум

В блога си Васил Колев е писал за "изгонения" полицейски форум, в който служители на МВР споделят по между си, а в случая и със света, воли и неволи от тяхното ежедневие, включително и за пиенето на сутрешно кафе или пушенето на по цигара в Събота. Форума за сега (дорде още не е спрян от някой например антипиратски набез) се намира на адрес http://policebg.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php Не съм и на ясно и дали не нарушава вътрешни и външно наложени правила във ведомството. Но това не е важно.

Ако едно е ясно, въпреки очевидо ниската си ефективност, и свръх раздутия щат (който показва например, че в България може да бъде поставен по един полицай на 2кв/км) там работят предимно нормални хора, с нормални грижи и проблеми.
Това, което се случва в Гърция показва факта, че и един полицай с пистолет е в състояние да предизвика падане на правителството и всенародни бунтове. Така че тяхната работа е по естеството си изключително отговорна в много направления. И точно колкото те са длъжници на обществото, обществото също им е длъжно. Въпреки, че на кацата мед и една лъжица катран стига, и тя създава негативното мнение за министерството, аз познавам и съм работил и уважавам в министерството много хора и професионалисти. За много от проблемите, които се виждат да произлизат от там, те на практика не са виновни, а неадекватното и хаотично законодателство, правено на парче, и непоследователната държавна политика без визия по отношение на решаването на някой опредлени проблеми.

http://delian.blogspot.com/2008/12/blog-post_13.html
КОМИСАР

Мнениеот Raptor » 03 Май 2010, 21:36

Lord написа:Блогът на Делян Делчев
Трябва много да ви е скучно, щом сте стигнали дотук...

Събота, Декември 13, 2008
Свободен полицейски форум
....

Въпреки, че е сравнително "древно", показва вярно първоначалната идея на този форум, която е същата и в момента! Едни обикновени нормални хора си комуникират нормално на професионални и други теми чрез Интернет!
Кофти е, че в момента нормалното поведение, не се "котира" особено добре в родните обществени отношения!
Може би, наистина изглеждаме "древни" и безинтересни на останалата част от мрежовата публика ... :roll: :?
Лично на мен не ми пука особено за това - радвам се на малката възможност, да разменим по някоя нормална приказа в Нета!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Предишна

Назад към Другите за нас