Куче написа:mao11 написа:Не само в АМВР трябва да има паметник бе пичове
това правителство и следващите и тая управа в държавата трябва да уважават загиналите за защита на законите и гражданите
няма значени бели те полицаи или ................
лека им пръст на героите загинали за България и българското
Така е като не сте просветени! Единствения паметник на загинали полицаи е в Добрич. Камбаната е направена от хиляди гилзи претопени от пистолет "Макаров"" Благодарение на колегата с ник -"Ирокез" и с моя помощ. Миналата година на празника на МВР...колегите от Шумен откликнаха на поканата и почетохме паметта на загиналите колеги заедно.
"колега" на МВР за мен лично му е през ...... за тези вашите загинали колеги. Ден два, седмица писания и после всичко остава в архива. Когато правих клипа за тези герой, загинали за да може ние да сме в един по-добър свят и поисках помощ от пресцентъра на МВР, освен да ме посъветват какво е редно според тях, помощ не видях.
Благодаря на много от полицаите в двата форума, благодарение на който събрах имената на тези служители. Сигурен съм , че има и още, но няма от къде да ги намеря..........
Благодаря за това, което сте направили и дано още ваши колеги застанат зад вас в начинанията!