Някъде 2004 год. беше замръзнало от Ммериката до Михалково и ставаше за риболов на лед, който има здрави нерви да се довери на леда

Ние сме благословени от Бога с райски места за живеене и почивка.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Митев написа:Здравейте, преди време питах за някои други неща и помогнахте макар и не изцяло. Може ли да ми кажете какво ще ми се случи като ми написаха акт, че ми е спукано предното стъкло на колата? Значи не е много, три лъча спукано около 10 см., но ми написаха акт и ми спряха колата от движение. Какво трябва да очакавам като глоба и как да процедирам със спирането от движение? Благодаря ви предварително.
Митев написа:Здравейте, преди време питах за някои други неща и помогнахте макар и не изцяло. Може ли да ми кажете какво ще ми се случи като ми написаха акт, че ми е спукано предното стъкло на колата? Значи не е много, три лъча спукано около 10 см., но ми написаха акт и ми спряха колата от движение. Какво трябва да очакавам като глоба и как да процедирам със спирането от движение? Благодаря ви предварително.
dakota_ написа:Митев написа:Здравейте, преди време питах за някои други неща и помогнахте макар и не изцяло. Може ли да ми кажете какво ще ми се случи като ми написаха акт, че ми е спукано предното стъкло на колата? Значи не е много, три лъча спукано около 10 см., но ми написаха акт и ми спряха колата от движение. Какво трябва да очакавам като глоба и как да процедирам със спирането от движение? Благодаря ви предварително.
Не каза какво се случва с делото за репресираният ти дядо, изкара ли някой лев или сте в тупик
Много е важно от колко време караш със спукано стъкло, може да е погасено по давност нарушението ти със спуканото стъкло![]()
Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта