Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Моля те не прави касапници в Криминална,изчакай да ти връча призовка за КАТ,сигурно си пресякъл малките улички извършвайки някакво нарушение на ЗДвП.А като се явиш в КАТ,стреляй хаотично и си вземи и незаконните боеприпаси...когото и да уцелиш,все ще има защоbrb написа:dakota_ написа:Малко по-горе ти бях казал, че се работи по жалбата ти и обезателно ще получиш отговор, но ти обладан от лудостта си и заслепен от омраза към полицията предпочете да не вярваш.
Колегите са си свършили безпогрешно работата, обработили са те съгласно процедурите по ЗМВР и всичко е приключило в твоя полза.
Намери полицаите участвали в мероприятието и ги почерпи за добре свършената работа. За лице обявено за ОДИ и въоръжено с КНО си минал по тънката лайстна и си голям късметлия. Явно Великден си е казал думата, но за в бъдеще да знаеш, че не всеки ден е Великден и бъди много внимателен!
Не мразя никого. Омразата е отровна слабост.
Но утре съм призован в сектор "ППВОО" на Криминална. И то - пак са ме проследили с GPS, защото си вървя по едни криви улички маскиран по шорти, джапанки, потник и идиотка, та изведнъж една полицейска кола набива спирачки и изскача неизвестен полицай и ми връчва призовката. Добре, че по навик си бях с пистолета под потника, та реагирах автоматично.
Явно пак ще правят опит да ме трепят. Докато успеят. В момента си стягам оръжията и отивам добре подготвен. Няма да им се дам лесно.
Виждам коментарите и знам, че ви е майтап, но ако не пиша повече тук, то ще четете вдругиден по медиите за касапница в Криминална.

Дакота,дано освен разрешителното му е отнето и оръжието,че чак почвам да се плаша...,като знам,на колко подобни индивида обръщам гръб по време на работа,чак се чудя,как ги докарах почти до 40 лазарникаdakota_ написа:Ти си абсолютно прав за това, което пишеш. Този вече няма разрешително за КНО... По места контрола е много занижен при издаване на разрешителни за носене на КНО...

vladimirov17 написа:Дакота,дано освен разрешителното му е отнето и оръжието,че чак почвам да се плаша...,като знам,на колко подобни индивида обръщам гръб по време на работа,чак се чудя,как ги докарах почти до 40 лазарникаdakota_ написа:Ти си абсолютно прав за това, което пишеш. Този вече няма разрешително за КНО... По места контрола е много занижен при издаване на разрешителни за носене на КНО...

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта