Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот PAOLON » 14 Яну 2010, 00:03

По повод поста над мен,ето как започват" каишите"-новобранците- http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=341650 :evil:
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот cz75bdpolice » 14 Яну 2010, 00:27

Те в Казанлък освен на полицаи-новобранци на никой друг не пишат актове.Имат там едни селяни от едно село Крън,дето като се появят и цял Казанлък се заключва по домовете си,ама на софиянчето са му написали ,че и скоба са му сложили.Не ,че не е в нарушение ама защо така са се престарали местните ченгета.Ако е по Наредбата на общината е добре-никога няма да плати глобата новобранеца. Да си постави палката на предното стъкло обаче не е било много умно.Веднага местните търгаши са решили да се възмутят и да му направят сечено.Ако е бил цивилен и да не си слага МВР-палка никой нямаше и да му направи забележка.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот Sir Humphrey » 14 Яну 2010, 00:31

cz75bdpolice написа:Те в Казанлък освен на полицаи-новобранци на никой друг не пишат актове.Имат там едни селяни от едно село Крън,дето като се появят и цял Казанлък се заключва по домовете си,ама на софиянчето са му написали ,че и скоба са му сложили.Не ,че не е в нарушение ама защо така са се престарали местните ченгета.Ако е по Наредбата на общината е добре-никога няма да плати глобата новобранеца. Да си постави палката на предното стъкло обаче не е било много умно.Веднага местните търгаши са решили да се възмутят и да му направят сечено.Ако е бил цивилен и да не си слага МВР-палка никой нямаше и да му направи забележка.

Не мога да разбера защо защитаваш нахалното лекенце-клетвопрестъпник. Било добре, че било в Казанлък и поради това нямало да си плати глобата.

На това ли учиш децата си? Да нарушават колкото си искат, ама ако може така по-далечко от къщи да го правят, че да не се наложи да си плащат глобата.....
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот jim beam » 14 Яну 2010, 00:34

http://bnt.bg/bg/news/view/21069/skandalno_povedenie_na_novonaznacheni_policai

Ето го и по новините.Според мен не е много уместно да се кълнеш в Етичен кодекс и,че ще спазваш закона и следиш за изпълнението му и след един час да правиш такива магарии.
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот Lord » 14 Яну 2010, 19:53

jim beam, благодаря за линка към клипа. Моля не наричайте това нагло пишлеме "колега" :evil: , тоя не е за МВР, качиха колите през бордюрите на пешеходната зона, поставиха полицейските знаци в тях и това в първия работен ден на младежа! Само мога да гадая какво би направил този млад дебил след 1-5-10 или 15 г. служба, но най-вероятно ще е част от ОПГ!
Ако тук чете някой от шефовете на тоз аслан бих ги посъветвал да направят необходимото да освободят министерството от присъствието му, предполагам той поводи ще им дава ежедневно... :!:
КОМИСАР

Мнениеот SYNOPTIK » 14 Яну 2010, 20:13

Щом е завършил курса,значи може да се наложи и служебно наказание.
Лошото е,че още с постъпването си,това момче си мисли,че униформата му дава някакви извънредни правомощия.
Лепенката на предното стъкло все едно иска да покаже,че е недосегаем,така като беше с едни трибуквени застрахователи преди време...
А щом и неговият баща се прави на улав,то представям си какво ще стане когато се почерпи с две-три ракийки...То ще е размахване на служебни карти... :oops:
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот Куче » 14 Яну 2010, 21:43

Lord написа:jim beam, благодаря за линка към клипа. Моля не наричайте това нагло пишлеме "колега" :evil: , тоя не е за МВР, качиха колите през бордюрите на пешеходната зона, поставиха полицейските знаци в тях и това в първия работен ден на младежа! Само мога да гадая какво би направил този млад дебил след 1-5-10 или 15 г. служба, но най-вероятно ще е част от ОПГ!
Ако тук чете някой от шефовете на тоз аслан бих ги посъветвал да направят необходимото да освободят министерството от присъствието му, предполагам той поводи ще им дава ежедневно... :!:

Напълно прав е Лорда!. Тоя си мисли,че униформата и палката му дават някакви извънредни правомощия.
Точно това момче и на мен няма да ми стане..."колега". Пък не дай си боже да стане катаджия :roll:
Тъжна , тъжна работа...какво бъдеще ни чака с тия конкурси на парче :evil:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 14 Яну 2010, 22:05

Историята познава и къде къде по-лоши случки...
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Куче » 14 Яну 2010, 22:08

osata написа:Историята познава и къде къде по-лоши случки...

Така е приятел! Не ме карай да ги цитирам , че господари на ефира ще е бледа картинка :P
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 14 Яну 2010, 22:51

Грозна работа,аз имам също лепенка на едно Звено,но никога не съм си позволявал такова нещо.Сега то може много да говоря и да не Вярвате,ама е така.Тази лепенка е един вид срещу посегателство над Колата ми,че все пак неприятели много,но имам и каско .Сега този "тигър" ,е олицетворение на част от Това поколение,което просто показва недостатъците и слабото възпитание.Грозно е така,палка и после и Шапка.Има заповед още по времето на о.р. ген.Васил Василев,че се забраняват слагането на Шапки - Униформени - на личните МПС-та.Лично съм се подписвал на тази Заповед.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители