KрАсЧо написа:Тоест пътен полицай може ли да спре кола от движение без да има техническа причина освен това на стъклата.
Може.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
KрАсЧо написа:Тоест пътен полицай може ли да спре кола от движение без да има техническа причина освен това на стъклата.

Ми честно казано не знам дали е до навик но,няма огромна разлика от скалата от 1 до 5 значи с фолиото е на 3 с нормални стъкла на друга кола от същият модел 5.Но това си е според мен.Все пак предполагам че,не е някое Илиенско фолио щот си пише пежо на него.А мисълта ми е ако се заяде по кой чл. и дали има право да спре колата от движение заради това.
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.

PAOLON написа:Аз бих попитал,как този автомобил е регистриран в ПП при вноса?Още там е трябвало да се вземе отношение,а не сега някой да се чуди как да се оправдава.KрАсЧо написа:Тоест пътен полицай може ли да спре кола от движение без да има техническа причина освен това на стъклата.
Може.

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта