Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

scofieldpb написа:Брато недей да палиш мотореткатаВ тази държава имаш ли човек всичко става ( не само държавна кола ще подкараш ми може и совалка
) , ти сам си каза,че имаш жокер-ползвай го и недей приказва много много,много приказки на пазара
Сега дали е правилно и честно-това е друг въпрос

osata написа:KрАсЧо написа:Смисъл то БЕЗ НАРУШЕНИЕ се води ако не те хванат иначе се правят нарушения ЕЖЕЧАСОВО пак казвам не искам да карам мерцедес или бмв с буркани,а и това с изминатите километри до една степен е вярно но не искам да казвам че, за мен това малко пресилено щот може и цял живот да караш и като се прибереш пред блока да не можеш да паркираш.Питането ми беше просто дали обикновен човек може да се добере до служебна кола на държавна институция...
П.П.Но както и да е видях за какво става дума мерси все пак на отзовалите се за вниманието което са отделили.
Е горе казваш искам, сега не искам.
Сега - естествено, че имаш ли минимум средно образование можеш да бъдеш държавен служител кат.Е и Д, или по старому "сержант".
Има конкурси, зависи от кой град си, подготвят се документи, държат се изпити и първите по резултати според свободните бройки ги назначават.Питането ми беше просто дали обикновен човек може да се добере до служебна кола на държавна институция...
Да! Може. Но съгласи се, че за да се добереш до това, трябва все пак да имаш някакви умения и държавната институция да има нужда от такъв като теб. Аналогично е с твоята професия - няма как мен да ме вземете да правя хляб или сладки, след като не ставам за това.

ross_migration написа:КрАсЧо, давам ти два линка към конкурси за полицай, той и водач на автомобил. Ако мислиш, че отговаряш на общите и специфични изисквания, следи за нови конкурси и кандидатствай.
Ето и линковете:
http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entrance/Primary_teaching/DSPS_10791.htm
http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entrance/Primary_teaching/SDVR_9235.htm

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта