osata написа:kkarakashev написа:Хеликоптера го имам на 3-4 снимки, а катери имам от БМВ АТИЯ
Ето затова мнението ми е, или да кажеш какво търсиш, или да кажеш какво имаш.
Защото няма логика 20 човека да ровят и да ти пратят снимки на единствения хеликоптер, и ти да кажеш - ама аз го имам. А и със 100 снимки клипа ще бъде много..... абе ти си знаеш
Имам:
полиция: лада 2105, лада 2106, лада 2105 комби, лада нива, опел кадет, москвича от варна ако не се лъжа, голф 3 , астра, някакв роувар джип мисля че го ползваха СПООР, бмв 525, порше 911 , хюндаи някакъв, фолксваген поло , ТТ, мерцедес SLK 200,още един ама не му знам модела С 5835 КА, форд фокус, още един на пътна полиция СФ - мерцедес кабрио , бмв 3серия - новите, мисля че са на магистрална, мерцедес С класа ако не се лъжа ескорт на БНБ, и някакво ауди дет незнам какъв модел ама е лачено
, мотори БМВ, БУС WV transporter, джип на СОБТ, понятиое си нямам на модела, конна полиция, бус пежо, бус газела, някакви колела на полицай, ситруен пикасо
пожарна : само снимки на двата модела на рено,зил незнам кой модел, за сега
Гранична полиция: няколко катера на брегова охрана, хеликоптера, джип тойота модел незнам,някакви ровери на гранична- зелени.
Гражданска защита: Джип АРО, пикап форд, лада нива, ивеко бус, едно подобие на камион- викат му виетнамка, даже и незнам каква марка е камо ли как се кара
, обща снимка на зил,уазка,аро,краз,и виетнамка,
Жандармерия: само тази водоструйката и астра